Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjan r.

warto kupic takie auto ????

Polecane posty

Gość hrum himpor
bleeee...nie lubię aut tego typu

Gość gracjan r.
tak tylko pytam, bo chcę na taką furę rwać dojrzałe panie po 60-tce

Warto, pod warunkiem ze sie na tym znasz, albo masz kogos, kto ci to auto sprawdzi. Ale i tak, decydujac sie na taki samochod, mysisz sie liczyc z tym, ze moga sie dosc szybko pojawic usterki, i bedzie ich coraz wiecej, bo ten samochod ma juz prawie 15 lat. Jesli cie na naprawy stac, to nie widze przeszkod.

Gość HMS..RRC....Petard
Auto sprawdzi każdy głupi warsztat. Sprawdź kompresję silnika i geometrię zawieszenia. Koszt- do 200PLN. Bryczka bardzo fajna. Będziesz miał frajdę z jazdy.

Gość gracjan r.
myslicie ze bedzie taki awaryjny ?

Gość gość
Części raczej trudno dostępne i drogie.Kiedyś też się zastanawiałem na takim autem ale po zobaczeniu jak wyglada sprawa napraw dałem sobie spokój..

Gość HMS..RRC....Petard
Shatyn. Wolałeś pewnie spokojne punto i tabletki na uspokojenie. Takich jak ty bylejakich ciamlaków czuć na odległość.

Nie podobają mi się takie auta :O poza tym zbyt duży przebieg, ale to w końcu 97' ... Nio, ale ważne, że ma klimę i skórę i oczywiście co najważniejsze automacik :)

Nawet jesli samochod w momencie zakupu bedzie w dobrym stanie (nie licz na to, ze za ta cene, ktos ci odstapi Jaguara w stanie doskonalym), to nie zapominaj, ze 15 letni samochod dzis chodzi jak ta lala, a za tydzien juz stoi w warsztacie....To sie moze zawsze zdarzyc, ale nie znaczy to, ze odradzam zakup. To fajny samochod, pod warunkiem ze masz swiadomosc konsekwencji jakie moze pociagac za soba zakup TAKIEGO a w dodatku 15 letniego auta a i przebieg nie jest tu bez znaczenia.....

Ja zwrocilabym jeszcze uwage na cos innego. Ten samochod byl sprowadzony z Wielkiej Brytanii. Tam samochody sa generalnie duzo tansze niz w Polsce. Ale nie az tak. Ta cena 12,5 tysiaca, to juz i tak niewiele, a wez pod uwage jeszcze koszt sprowadzenia, koszt przelozenia kierownicy, rejestracje itd. Ktos, kto ten samochod sporowadzil, na pewno nie zrobil tego po to, zeby do tego dokladac ale zeby na tym zarobic. Czyli kupil za smieszne pieniadze samochod w uk, i mimo poniesienia dosc sporych kosztow zwiazanych ze sprowadzeniem auta do Pl, po sprzedazy za 12.5 i tak wyjdzie na swoje.....Wiec bylabym ostrozna.