Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika *

Kosmetyczka Southampton UK

Polecane posty

Gość gość ka
Ta Pani Kamila to ma attitude problem lol Malo prYjemna

Gość klientka Dorota k
Witam forum. Musze z przykrościom stwierdzic ze w Southampton naprawde jezeli chodzi o profesjonalizm to jest go mało. żabiegi sa wykonywane na odal sie a jak zapytasz o cos to marna odpowiedz. Miałam spory kłopot z cera i przetestowałam wszystkie salony i odczucia są naprawde mieszane. Albo zwykłe pomizianie , albo miałam robione coś czego efektem końcowym było to ze wygladałm jak bym nic nie zrobiła lub gorzej. Jedyną profesjonalna osoba to pani zTotton, do której wczesniej nie trafiłam tylko dlatego ze jechac mi sie nie chiało, a w sumie całkiem szybko mozna dojechać. Jestem bardzo wdzieczna tej pani bo uratowała mi buzie. W końcu wyglądam normalnie. aco smieszniene to to że profesje odrazu widac i efekt był widoczny juz po pierwszym zabiegu. Mój mąz stwierdził, ze myślałze juz mi nikt nie pomoze a tu taka niespodzianka. Jednak można , tylko trzeba umieć i chcieć pomóc. A u tej kobiety to widać ze ten zawód to jej pasja i chie pomóc a nie sprzedać kolejny kosmetyk jak to i prawie wszystkich innych było. Polecam wszystkim pania Kamile z Totton. 07725444909 i jej strona która jest imponujaca a w zasadzie to ile żeczy wykonuje i jakie ma kwalifikacje :-) www.kamila-beautystudio.eu

Gość wiktoria741
A czy są tu osoby, które jeżdżą do kosmetyczki w PL? Ja mam taką znajomą i chyba pójdę w jej ślady. Myślałam o tym by lecieć do http://masaz-spa-warszawa.pl/ na makijaż permanentny i kilka innych zabiegów. Jakoś nie mogę się przekonać do salonów w UK.

Gość gość
Ja polecam beauty Studio w Totton równiez :-)

Gość Monika A
Ja polecam Laser Studio na Shirley jest to profesjonalny salon nawet lepszy niz w Polsce chodze tam na mikrodermabrazje i na usuwanie wlosow jestem zadowolona i stanowczo odradzam kosmetyczki domowe bo to niebezpieczne

Gość Zabieg na twarz z masazem
Cóż musze się wypowiedzieć bo mam mieszane uczucia . Byłam w Laser Studio i czułam się jak intruz. Panie tak nie miłe ze szok. Może znudziło im się realizować grupowy które muszą sprzedawać żeby szlo.! Cóż skoro oferty sprzedają to niech później grzecznie je wykonują a nie wszystko na odpierz. Nie polecam . Nie miła obsługa i zabiegi okrojone straszliwie.masaż poglaskanie 2 min. A maska chyba z polski z biedronki bo odrazę uczulenie dostałam.

Gość gość
Domowe kosmetyczki sa niebezpieczne?? a zapytajcie Laser studio i te inne Polskie salony zeby pokazali wam ubezpieczenie jak i kursy ktore powinny byc w UK akredytowane zapytajcie o licencje na kolczyki i makijaz permanentny!!!! jak ktorejs buzke popala albo brewki spierdziela to juz tak wesolo nie będzie... zaden z Polskich salonów wam takich papierów nie pokaze a powinny byc one na widoku a wiec pracuja na lewo...

Gość Edyta1986
Polecam tylko i wyłącznie panią Kamilę z Totton , jest poprostu geniuszem , makijaże boskie , kosmetolog fantastyczny . Ilość certyfikatów powalajajaca , i jest szkoleniowcem . Takich osób więcej , mówię to ze swojego doświadczenia bo walczyłam z trądzikiem pół życia . Salony w South przeszłam chyba wszystkie , sami naciągacze !! Dopiero ta pani naprawiła co inni włącznie z głupimi lekarzami popsuli . Ostatnio robiłam makijaz permanentny brwi ombre , absolutna rewelacja . Firma solidna z licencjami z clunsil i płacić karta można nie jak u innych bezpośrednio do portfela i Ubezpieczenie na scianie , pełny profesjonalizm Polecam