Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgggggggka

Jestem wrakiem człowieka

Polecane posty

Gość Olgggggggka
Maila Ci dam, i tam napiszę gadu, albo Ty mi daj swoje, to do Ciebie napiszę, ok ? :) Ciągle to sobie powtarzam "uśmiechaj się, nie pokazuj, że jest źle, jesteś panią własnego życia", ale jak ktoś mnie tak zjedzie, to poddaję się.. :(

Gość fgergqegre
jhetijohiowtm ile masz lat? nie mow ze tradzik to nic, ze sa gorsze rzeczy... nikt kto nie mial problemow z tradzikiem nie wie co to znaczy i jak koszmarnie wplywa to na komfort zycia, na obnizenie. zreszta dotyczy to nie tylko tradziku ale i innych chorob skory. i mowie tu o stanie powaznym i widocznym, a nie o 2 niewidocznych pryszczach na krzyz bo jesli to nazywasz tradzikieim to rzeczywiscie nie jest to tragedia

Gość jhetijohiowtm
4631509 zaznaczam że często nie korzystam z tego ale możesz smiało pisac będę codziennie wieczorem sprawdzać gg:) Jak jest Ci smutno czy wesoło to pisz:)

Gość Olgggggggka
olgaooo@op.pl - pisz do mnie :) Jestem strasznie wrażliwą osobą, wszystko sobie biorę do serca, nawet czasem jak wiem, że to nie prawda. Nie radzę sobie w życiu w ogóle, też się nie mogę doczekać wizyty u psychologa, chciałabym poznać nową i pewną siebie :)

Gość jhetijohiowtm
fgergqegre weż spierdalaj, nic o mnie nie wiesz więc nie pieprz

Gość jhetijohiowtm
weź*

Gość uuuuuuuuuuppppp
uuuuuuuuuup