Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczyNazapalkach

nie rozumiem kobiet, które mają problem z nadwagą...

Polecane posty

Nie uznaje teorii że zdrowe jedzenie jest droższe !!!! Jak ktoś robi zapiekankę z łososia ze szparagiem, to wyjdzie go drożej niż schabowy z ziemniakiami, ale jak ugotuje sobie miskę kaszy z kefirem to już tak drogo nie jest. Zapomina się o tanich, zdrowych i pełnowartościowych produktach, bo nie są modne i nie mają naklejki "LIGHT" albo "% TŁUSZCZU" na opakowaniu. Ile kosztuje kilogram buraków ? dodać trochę niewyobrażalnie drogiej marchewki, cebuli, listek laurowy i ziele, i mamy pyszny barszcz. Można dodać łyżkę oleju czy śmietany i jest pyszna zupa. Buraki zetrzeć, doprawić śmietaną czy jogurtem, zjeść z ziemniakami. Tak samo kasza wszelkiego rodzaju, warzywa zwykłe polskie, nie jakieś bakłażany i papryki, czy pomidory w zimie.. Kapusta biała, czerwona, kiszona, fasola, groch, ziemniaki. Na pewno od ziemniaków z marchewką i duszoną kapustą można strasznie przytyć, więc trzeba kupić 2 serki "light" płącąc po 3 zł za jeden, czyli 6 zł - równowartość mniej więcej główki kapusty dla całej rodziny, a jak po promocji to nawet i na marchewkę starczy..

Gość gabiriel s.
Dużo jest prawdy w tym co piszesz, bo na nadwagę pracuje się latami, a stracić to wszystko można w ciągu kilku tygodni. Metoda, która okazała się być skuteczna w moim przypadku, zaskoczyła nawet mnie samego - tabletki Foreverslim, delikatna zmiana diety i trochę ćwiczeń - zleciało 12 kg w ciągu niecałych trzech miesięcy, jak na razie bez efektu jojo. Po raz pierwszy udało mi się zrzucić taką nadwagę. Teraz celem jest utrzymanie wagi aktualnej.

Gość a ja dalej nie wiem
ale pierdzielicie głupoty. byłam chuda, po ciąży zostało mi 10kg i jakoś od kilku miesięcy nie mogę tego zgubić mimo, że nie obżeram się jak świnia i chodzę na fitness... wiecie co to jest "przemiana materii", albo "hormony", albo "uwarunkowania genetyczne"? bo wygląda na to, że nie...

Ale chyba nie mówimy o tym, żeby schudnąć wyniszczając organizm. Jedynym sensownym chudnięciem jest gubienie tłuszczu i budowanie tej masy mięśniowej, o której mówisz... Dodam, że kobiecie jest o kilkaset procent trudniej zbudować mięśnie, więc korzystając z naturalnych metod nigdy nie będzie wyglądać jak paker... Co co cen... wierzcie mi, staram się ZDROWO odżywiać - gdybym jednak nie chciała, na jedzenie wydawałabym 1/3 tego, co teraz, zwłaszcza zimą

Gość psycholog spoleczny.
zgadzam sie z autorem tematu

Gość OlaaOlaa Olaa
ja od lat zmagam się problemem, który nie pozwala mi normalnie funkcjonować- nadwaga. Mam nadzieje, że teraz jestem na dobrej drodze, schudłam 10kg dzięki pewnej kobiecie. Od 35 dni stosuję preparat Lida, który odmienia moje zycie na lepsze. Szczerze polecam pania girl-baby@wp.pl, u niej kupuję preparat. Kobieta wyjaśniła mi jak go stosować i jakich zasad się trzymać. Jak na razie jestem pełna nadziei

Gość gość
mi sie przytylo od moich chorych jelit,pomimo ze jem zdrowo i male porcje, dalej nic nie ubywa.Pracuje fizycznie, jestem ciagle w ruchu.Niestety moje wrazliwe jelita mnie wykanczaja i mam problemy z przemiana materii, nie moge dopuscic do tego zebym chodzila glodna, bo wtedy dostaje takie skurcze ze prawie mdleje.

Gość gość
A czy ktokolwiek z tych hejterow bierze pod uwagę, ze w dzisiejszych czasach ok 15 % kobiet ma kłopoty z tarczyca, pco, insulinoop***oscia bądź hiperandrogenizmem. Każda z tych chorób powoduje wzrost wagi i nie ma bata, żeby było inaczej...

Gość gość
Hehe... 6 lat próbowałam schudnąć, kilkanaście różnych diet, głodówki, również siłownia, fitness i dupa z tego wyszła. Jeśli ktoś twierdzi, że odchudzanie to banał, wystarczy dieta i ruch, to jest dla mnie.... u mnie nic się nie działo. W zasadzie waga trwale zleciała dopiero przy foreverslim. Podejrzewam, że moim problemem była przemiana i podjadanie. Przy tabletekach nie miałam ochoty na kiepskie żarcie, waga leciała. Da się schudnąć, ale zanim się powiedzie człowiek musi trochę przejść...

Gość Maria348
Dieta i bez kolacji spac i pic duzo wody mineralnej.