Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę starać się o dzidziusia..

ważne pytania

Polecane posty

Mam pytanie do bardziej doświadczonych mam/staraczek. Miesiąc temu poroniłam. Było to poronienie całkowite więc nie było żadnych zabiegów. Teraz się zastanawiam kiedy mogę zacząć się powtórnie starać a jak pytałam się paru lekarzy to jeden mówił że pół roku należy czekać, drugi że od razu się można starać, trzeci że po trzech miesiącach... no i zgłupiałam... No i jeszcze jedna sprawa, ponieważ chce sobie teraz zrobić wszystkie badania no i oczywiście krew i USG robili mi w szpitalu więc to jest ok. Teraz robiłam sobie jeszcze toksoplazmoze i cytomegalie. Chlamydii i tym podobnych badziewi nie mam bo też miałam robione badania jakiś czas temu... Jak myślicie, na co jeszcze powinnam zwrócić uwagę?

Znam osobę która kilka razy poroniła.Zawsze po poronieniu czekała kilka miesięcy.Jak poroniła ostatni raz to postarała się zaraz po poronieniu i teraz mały ma 9 miesięcy.

No ja też słyszałam, że podobno najlepiej od razu się starać. Tym bardziej, że często przy poronieniu całkowitym wczesnej ciąży wiele kobiet nawet się nie orientuje że było w ciąży. Ale skąd w takim razie lekarz wziął te pół roku?