Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buka

Jak odzyskać byłego?

Polecane posty

Gość buka

Parę tyg. temu zostawił mnie chłopak. Byliśmy ze sobą dość krótko, ponad rok ale czuję, że naprawdę go kocham ;( Zostawił mnie dla rówieśniczki, tylko dlatego, że mieszka bliżej niego niż ja! ;( Rozmawiamy dużo ze sobą, ponieważ wie, że sobie bez niego nie poradzę.. Mówi mi, że się o mnie martwi.. Przyznaje, że potrzebuje mnie, tak samo jak ja jego.. Nie jestem pewna, czy mówi prawdę :( Chciałabym żeby do mnie wrócił ;( ale ze względu na to, iż daleko od siebie mieszkamy nie możemy ze sobą być. Ostatnio mnie zapytał 'jak to sobie wyobrażam? że będziemy się widzieć co pół roku?' Kocham go i na nikim mi nie zależało, jak na nim ;( Znajomi mi mówią żebym go zostawiła w spokoju, zapomniała ale ja nie mogę ;( On twierdzi, że zasługuje na kogoś lepszego.. że on nie jest mnie wart ale ja nie chce nikogo innego ;( Co mam zrobić żeby znów z nim być? ;(

Gość buka
nie mogę, bo jestem niepełnoletnia.. ;/ i zapewne moi rodzice byliby temu przeciwni ;( on mógłby ale jak na razie jest z nią.. ;( i wiem, że tego nie zrobi.

Gość o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:-0

Gość buka
ja 17, on 21.. :(

Gość Jestem mamą:)
jeszcze od nadmiaru miłosci w zyciu zachce Ci się zwracać. pogadamy jak będziesz miała 35 i męża i dzieci na karku🖐️

Gość buka
Najpierw mówił, że to psychopatka, że ma chłopaka.. ;/ Ja jej nawet nie znam, ale dobra.. Nie wiem czemu woli ją ode mnie.. ;( Wiem, że kiedyś mi przejdzie, w końcu nie jest jedynym facetem na świecie.. :(

Gość gfhbhftruh
a jak naprawde daleko od siebie mieszkacie ? ile to km, lub ile jedziecie do siebie ?

Gość buka
najpierw autobusem 30 km do centrum, potem do niego 350 km.. ;

Gość buka
też mi się tak wydaje.. ale jeśli chodzi o jego przyjaciela, to mówił, że ona mu nie da ;]

Gość gfhbhftruh
no to jesli to nie podszyw, to na prawde duzo..

Gość buka
gdyby chciał to byśmy się spotykali, a nie.. :(