Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanka szklanka smutna

czy warto byc z kims tylko dla pieniedzy??

Polecane posty

hej mam narzeczonego 7 lat, ja mam 25 on 28 lat, powoli zaczynamy myslec o zalozeniu rodziny itd tylko niestety wszystko nam ciezko przychodzi, do wszystkiego musimy dochodzic sami, oszczedzac, starac sie niestety czesto z marnym skutkiem o kredyty. ja pracuje za najnizsza na czas okreslony w biurze on w budowlance zarabia ok 4 tys ale na umowie tez ma najnizsza. mam pare kolezanek ktore nie maja wyksztalcenia, nie pracuja ale maja bogatych facetow, lub bogatych tesciow i czasem mam zal ze sie tak nie ustawilam, powiedzcie czy warto sie zwiazac z kims tylko by miec pieniadze??

to najgorsza forma kurestwa. co innego wypożyczyć swoje ciało na określonych warunkach a co innego związać się z kimś dla pieniędzy. udawać uczucia, odstawiać szopkę związku tylko po to aby sobie kupić parę kosmetyków. zresztą jest XXI wiek, cięzko wywalczone przez kobiety równouprawnienie. skoro faceci mogą zarabiać to kobiety też. do dzieła, a nie żerować na czyimś portfelu

dzieki za odp

często jak kobieta jest tylko dla pieniędzy to facet po pewnym czasie ja wymienia bo mu się znudzi...

Gość miom
Ojojoj, autorka taka porządna, taka moralna... A tak naprawdę żal dupsko sciska, że ktoś ma lepiej niz ona, i dlatego OCZERNIA koleżanki. Pod łóżkiem im nie siedzi, one też raczej się nie zwierzają byle komu, ze są z facetem dla pieniedzy - skąd więc wie? Ano znikąd, bo po prostu to wymyśliła. Lecz się, dziecko, lecz. To ze ty jesteś życiową ofermą nie oznacza jeszcze, że inni to banda złodziei. Na razie to TY dajesz o sobie jak najgorsze swiadectwo.

hahaha idiotko wyzej jestes nienormalna tak sie sklada ze to moje dobre kolezanki i tak zwierzaja mi sie ze sa z tymi facetami bo duzo zarabiaja wiec puknij sie w glowe zanim cos napiszesz

Gość miom
Taaaak, jaaaaasne, oczywiście, szkoda tylko, ze nadal mamy na to tylko twoje słowo. A ty od razu dziwnym trafem masz nie jedn, nie dwie, ale KILKA koleżanek w takiej sytuacji, wszystkie do ciebie lgną i wierzą ci na tyle, ze zwierzają ci się z takich rzeczy... Eh, biedna, chora wyobraźnia. Jak widać nie potrafisz się dowartościować w żaden inny sposób, musisz się pocieszać, ze świat naookoło jest podły, a ty jedna kryształowa, taki biedny Kopciuszek... Dorosłe babsko, a głupie :)

Gość hehehe z kazdym dniem
a co jenifer znudzilo ci sie juz dawanie dupy za kase?

Gość a masz pewność, że Twoje
koleżanki są z tymi facetami dla pieniędzy? Bo może są szczęśliwie zakochane, a kasa jest przy okazji?

Gość Ale Ty chyba jestes z tym swoi
m dla pieniedzy, bo ja nie rozumiem jak mozesz narzekac na jego zarobki, ma 28 lat i 4000 to sporo kasy, to Ty tragicznie zarabiasz jak na dorosla dziewuche, powinnas byc bardziej przebojowa, kreatywna, operatywna i ambitna, znajdz lepsza prace, nie wstyd Ci?

Gość betibelkj
No cóż, sytuacja wygląda tak, że sama nie potrafi zarobić, nie szanuje wysiłków faceta który jakby nie patrzeć zarabia cztery razy więcej niż ona - i rozmarzyła się, śniąc o dawaniu tyłka za większe pieniadze. Zazdrość o koleżanki, nazywanie ich prostytutkami - a sama nie lepsza, tylko ze tego niewidzi!

oczywiście, związek z dobrze zarabiającym mężczyzną to zawsze dobra inwestycja młodej dziewczyny:)

Gość zależy co kto lubi
Jesli ktoś dla kasy jest w stanie zrobić wszystko to dla niego odpowiedź jest prosta:). A ty autorko skoro się nad tym zastanawiasz( w tym zazdrościsz),że tak nie zrobiłaś, nie jesteś lepsza od takich lasek i nie kochasz prawdziwie swojego faceta.

ja was tylko zapytalam czysto teoretycznie i psychologicznie, tak mam 3 kolezanki ktore podczas babskiego wieczoru na ktorym nas bylo 10 zwierzyly sie nam i co z tego? ja tylko czysto teoretycznie pytamn bozeee polacy durny narod

ja pracuje w turystyce i niestety tyle zarabiam

Gość nioniewiem
Fakt, Polacy to durny naród - a dowodem tego są takie pindy jak ty. Swoja drogą: bez pytania na forum sama nie wpadłaś na to, że dawanie dupska za kasę to prostytucja? jak widzę koleżanki są zamężne (skoro mają teściów) a ty żyjesz na kocia łapę i chcesz się zaczac kurvić tylko dlatego, że facet za mało twoim zdaniem zarabia - super moralność, faktycznie!

Gość aaa teraz sie wykrecamy
zapytanka szklanka smutna "i czasem mam zal ze sie tak nie ustawilam, powiedzcie czy warto sie zwiazac z kims tylko by miec pieniadze??" zapytanka szklanka smutna "ja was tylko zapytalam czysto teoretycznie i psychologicznie, tak mam 3 kolezanki ktore podczas babskiego wieczoru na ktorym nas bylo 10 zwierzyly sie nam i co z tego? ja tylko czysto teoretycznie pytamn bozeee polacy durny narod"

tesciow w cudzyslowiu bo zadna nie jest mezatka hehehe

Gość zależy co kto lubi
Droga autorko masz problemy z logicznym formułowaniem zdań:D najpierw piszesz"mam żal,że..." Po tym jak dostałaś mało przychylne komentarze co do swojej osoby to wycofujesz się rakiem i piszesz,że ty tylko zapytałaś o opinię. Masz rację Polacy to durny naród,ale ty też masz swój mały wkład:D.

Gość mamjejdoscjaksplawicja
czytam to tak i jestescie beznadziejni, a co wy byscie zalu nie mieli jak jedni musza na wszystko ciułac i odkladac a inni maja wszystko bez milosci ? rozumiem autorke i to co miala na mysli ale tutaj jak zwykle glupie docinki tylko