Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

latający potwór spaghetti

Odchudzam się:)

Polecane posty

latający potwór spaghetti -ok,wiec: skladniki: - 3 zabki czosnku -3 jaja -paczka czystego mrozonego szpinaku -po.lososia wedzonego -2 serki chrzanowego ALMETTE Wykonanie: czosnek-wycisnac przez praske na patelni go poddusic bez tluszczu dodac do nigo mrozony spinak i podsmazac razem z czosnkiem do wyparowania wody przetrzec przez sito,zaby pzbyc sie wogole wody i ostidzic do otodzonego juz dodac 3 zolka-wymieszac piane z3 jaj dodac do tego itrche posolic na blaszy(tei z piekarnika)rozlozyc papier do piecz.troche go wysmarowac olejem wylac to ciasto szpinakowe,upec-180 stopni ok 20 min.Zagladac-troszke jaj sie zarumieni-nie duzo jak bedzie jzu zimnny nalozyc nato 2 serki Almette,a na nie lososiai zwinac w rulon.We folie i do lodowki. Mozna juz jesc po 2 godzinach. Duzo napisala,ale przedstawilam ci to dokladnie po kolei jak ja to robie.Jest pyszna,uwielbiam ja.Mam ndzieje,ze ci tez posmakuje::) Fajna rzecz jak przychodza goscie i nie wiesz co masz zrobic-ladnie tez sie prezentuje na talerzu- Smacznego:Di sprobuj;)

Witajcie z ranka!:D Zrob te roladke-pyszna,jesli ktos nie lubi lososia moze dac co kolwiek to co lubi.Np-jaja,papryke itp. U mnie dietkowo ciagle tak samo,waga narazie stoi,ale nie panikuje ,wiem,zetak jesz:D sniadnie-2 jaja na miekko i pomidor ,kawa obiad-moze ugotuje owsiamke.narobily mi dziewczyny na jnnym topike checi.Owsianka z ponarancza i orzechami :) Zaraz wychodze do robotki,wiec zameldue sie po powrocie. TO do poniej kochane baby:)🖐️

Gość kawapremium
Smieszne te topiki i niesprawiedliwe-katda tylko o sobie:(

hajka :D hmmm-nie wiem trzymam sie caly czas mojego memu a waga tkt jak szla fajnie do tylu idzie do przodu i nie jestem przed @.Znowu mam 75.500 czyli doszlam do punktu wyscia z grudnia.Musze cos nowego opracowac,wiecej ruchu.Nie zalamuje sie ,poniewaz jutro wyjezdzam w gorki,troche na nartach,troszke na sankach,spacery na swiezym powietrzu i moze kilogramy nie opuszcza Sniadanie-2 jaja na miekko i chrupkie pieczywo,kawa plan: obiad-watrobka kurza i kapusta kiszona kolacja-??? Do pozniej :)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D """""""""""""""""""""""""""""""" :):):):):):):):):):):):):):):) """""""""""""""""""""""""""""""" 🌼 👄 🌼 Wiec moje: kochane,wspaniale,nie zastapione przyjacioleczki topikowe! Zegnam sie z Wami na cale prawie 10 dni-eracam 23-01.2012.Juto juz jade i juz za Wami bardzo mocno tesknie!!! Czlowiek jednak sie zzywa ,ach......cudownie,za tak mozna sie zaprzyjaznic,ciesze sie:D i ciesze sie ,ze was mam i ze jestecie!:D Jutro tylko zmienie stopke,ale juz bez wpisu.Wiem,ze waga cedzie zalamujaca,ale sprobuje to zmienic na nartach tym bardzej,ze sniegu napadalo duzo! papapa,cmok,cmok,cmok i nie zapominajcie mnie !!!!!! 🌼 🖐️ 🌼

Hallo,hallo:) Jestem juz po urlopie 3 dni i jakos was ominalam.sorki:( Ja pisze na paru topikach i to dlatego.ale juz sie poprawiam. Na urlpiku w gorkach bylo szalowo:) Bialo,pieknie,snieznie,nartowo,sankowo,grzancowo,piwnie,i zarlocznie:P O.....i to bardzo,ze znowu 2 kilosy wiecej do zwalenia:( No ,,wlasnie taka juz jestem ,ze na jakichkolwiek wakacjach,wczasach nie mam za grosz silnej woli.przykre,ale prawdziwe:(:(:( Ale wczasy to jzu przeszlosc i liczy sie rzeczywistosc i dobrze bo znowu jstem na prostej:D Dzisiaj 300 gr,mniej Sniadanko: kawa kromka chlebka orkiszowego papryka z cebulka do tego To bylo o godzinie 5.30,wiec teraz pozwole sobie na jogurcik potem jeszcze pomysle co na obiad i kolacje i napisze. To narazie cziewczyniki i mam nadzieje,za ktoras sie odezwie:D

wITAM WAS KOCHANIUTENKIE!!!!!!!! Wczoraj buszowalam dlugo po internecie i wpadla mi w oko ,napewno nie nowa,ale ja ja widze pierwszy raz i wpadla mi w oko. To dieta turbo.Pzrestudiowalam i naprawde chce sprobowac:) Snadanko-pomarancza.jablko. Pozdrawiam was kochane i do pozniej!!!:)

Witam i zaraz bede mowic dobranoc:) latający potwór spaghetti -gdzie sie podziewasz?smutno du bez ciebie!!!!!;(;(;( Ja.-2 dzien diety Idzie mi ok :) 1 kg mnie na liczniku:D Ciekawe co jutro? Papa-do jutra:)

Hejka!:) UU mnie 3 dzien dietki.Zadowolona jestem znowu 1 kg do tylu.:D Powoli dochodze do mojej wagi z przed urlopu,wiec jest ok:) Pozdrawiam wszystkie !!!! hahaha juz sama siebie.hahaha I tak bywa:)

A wiesz co ostatnio se pozwalam na za dużop to chyba z dumy że tyle zrzuciłąm, a to gubi i zdaje sobie sprawe już raz to przerabiałam. Schudłąm kiedys 17 kg i potem poleciałam z zachwytu. Ale powoli ogarniam że tak nie można, bo stanie się jojooooo jak nic:))))) Ciesze sięże wypad się udał sama chciałąbym kiedys pojechać na takie ferie... ehhh :) Bogatego męża muszę znaleźć ;))) żarcik:) Jestem cały czas ale co mam pisać że w MC Donaldzie raz byłam :D heheh ale już ogarniam

witajcie wszysciutkie!:):):) latający potwór spaghetti -nie przejmuj sie az tak bardzo !Najwazniejsze juz wszystko wraca do normy;D U mnie 4 dzien dietki i dopiero w niej moja waga wrocila(prawie)do wagi z przed urlopu.Zbacz wiec co ja nawyprawialam,szkoda gadac:(:(:( Zmiemilam stopke -ciekawe czy wszystko wybije ,czasami robi mi psikusa. To trzymajcie sie i do pozniej! Milego przedpoludnia:)

dlaczego?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:(:(:(

Gość 76542qert
;(

No jak ja nie napisze to juz nikt nie odwiedzi tego topiku:( gdzie sie wszystkie podzialy??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:(:(:(