Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 lat

czy jeszcze mogę coś zmienić?

Polecane posty

Gość Natalia...///
Perfumowana, ja się zgadzam że czasem prawictwo widać :)

Gość Mloda b 89
dziewczyny jeszcze zapytam jak facet pyta na poczatku znajomosci czy jestem dziewica to co odpowiadac?

Gość Natalia...///
Ja bym powiedziała że to chyba za wcześnie na takie pytania. I tak naprawde to bym pomyślała że mu nie zalezy na mnie, tylko na seksie..

Gość Perfumowana rączka
a to, że do 27 r.ż. nie przeżyłeś miłości, fascynacji, związku z kobietą, ewentualnie wspólnego mieszkania - to jest bardzo dziwne. I nie samym "prawictwem" porażasz, ale informacją, że nigdy nie byłeś w związku. Nigdy nie uczyłeś się jak to jest kogoś kochać, kłócić się, wypracowywać kompromisy, etc... to jest duży problem. Nie jesteś dobrym materiałem na kochającego, odpowiedzialnego męża w tym momencie. Musisz najpierw przejść kilka etapów. Bierz się do roboty, bo niedługi wszystkie fajne laski ostaną się w małżeństwach i zostaną Ci same paszczury ;D

Gość Mloda b 89
pewnie tak.... Dziekuje Ci kolezanko :))

Gość totaktotak
Ja odpowiadałam, że tak, ale jakie to ma znaczenie. Po odpowiedzi na takie pytanie już można co nieco wywnioskowac.

Gość Mloda b 89
ja chyba bd mowic ze to za wczesnie na takie pytania... a jakby dziewczyna zostala zgwalcona a facet zapyt czy jest dziewica... ona by nie chciala do tego wracac.. ja sie nauczylam na bledach ze jak facet o to zapyta to zapyta czy nie bylo okazji, jak to itd :

Gość Mloda b 89
no i co tam nikt juz nic nie napisze :) Autorze wez sie w garsc:)) i do dziela,