Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 lat

czy jeszcze mogę coś zmienić?

Polecane posty

Gość Mloda b 89
czesc ja tez jestem niesmiala, ale jak mialam 19 lat, to jako sie odwazylam i umowilam sie z chlopakiem poznanym przez neta... i co zyje.. przeciez jak sie fajnie pisze, mozna wyslac sobie zdj, sa nk, fb, tam na pewno osoba ma konto... Nikt na pierwsze spotkanie nie umawia sie na odludziu, tylko w miejscu publicznym... na fotka.pl mozesz poznac dziewczyne.. Konto z minute zalozenie... poza tym jak poznalam tego mojego w wieku 19 lat, oczywiscie 1 milosc nie wyszlo, ale pozniej szlo z gorki.... Tylko wiece co mnie wkurza ze jak kogos poznam i mowie ze jestem niedoswiadczona ze nie uprawialm seksu wysmiewaja to... i co?/ Co na to poradzicie

Gość totaktotak
Natka, wiem, ja się pociłam jak śwnika, ręce mi latały jak u staruszki, a buzia robiła się jak burak. Ale im częściej dochodzilo do tych stresujących sytuacji tym częściej miałam okazję uczyć się nad tym w miarę możliwości panować. Po prostu z czasem nie ma siły na to, żeby nie było lżej i łatwiej. Trzeba się w pewien sposb oswoić z obcymi ludźmi. Zobaczyć, że nie są wcale tacy straszni. I dużo się uśmiechać. To najlepiej maskuje brak pewności siebie.

Gość totaktotak
Młoda musisz to po prostu olewać. Normalny facet to doceni, uwierz.

powiedz coś więcej o sobie, jak wyglądasz, czy chodzisz/es kiedykolwiek na jakieś większe imprezy, gdzie są większe skupiska ludzi ? masz jakieś koleżanki? niemożliwością jest, ze z wieku 27 lat nigdy nie pocałowałeś dziewczyny, 0 pewność siebie

Gość 27 lat
młoda89: u dziewczyny brak doświadczenia w seksie to często atut. Ale jak to jest wyśmiewane u facetów...

Gość 27 lat
Agnet: nie pocałowałem nigdy dziewczyny, to jest prawda, więc widocznie jest to możliwe. Nie chodzę na imprezy, bo nie lubię tego. Koleżanek też nie mam.

Gość totaktotak
27 lat, nie odpowiadasz na moje pytania

Gość Mloda b 89
wiecie ze tak powiem wydaje mi sie ze normalni faceci, po prostu nie zapytaja o taka rzecz na poczatku znajomosci... wiec mam nauczke zeby lepiej tego nie mowic po co komu taka informacja? wydaje mi ze jak ktos sie seksil w wieku 18, czy 19 lat a jak ktos ma 22 to juz cos z nim nie halo, jakis dziwny jest... tez sie z tym dziwnie czuje...

Gość Natalia...///
Można się staraz przezwycieżać niesmiałość, ale calkiem sie zmienic nie da. Musisz wyjść do ludzi, poznawać inczej tak samo będzie za 2, 5 i 10 lat. Z każdym rokiem będzie Ci trudniej. Kobieta ma łatwiej :)

Gość 27 lat
młoda: wyobraź sobie jak ja się muszę z tym czuć w wieku lat 27. To strasznie zaniża samoocenę. Wiem, że to głupie, ale tak właśnie jest.

Gość 27 lat
a dlaczego kobieta ma łatwiej?

Gość totaktotak
Mloda, nie wiem mnie pytali wszyscy i normalni i nienormalni, więc myślę, że nie ma na to reguły. Najwyraźniej wszystkich to interesuje. Ale już jak ktoś się z tego wyśmiewa, to mówi samo za siebie. Ja bym nie czuła się głupio. Po prostu nie chciałabym mieć z takim facetem nic wspólnego.

Gość Mloda b 89
27 lat, wiesz co ja mam kolege jest mlodszy od Ciebie, ale zachowuje sie podobnie... zaczelismy pisac... pisalismy dlugo, jak twierdzil nie byl gotowy na spotkanie eh... on wszystko mial zaplanowane pisal mi ze pierwszy raz po roku znajomosci, ze chce miec dwojke dzieci... i co> spekal nie pisze z nim, na moje szczescie....wiesz ja Ci ardze pozakladaj konta tam gdzies Ci pisalam,,, wiesz ilu jest facetow w Twoim wieku ktorzy podrywaja panny przez internet :) Bedzie Ci latwiej... uwierz w siebie.... nie badz nachalny nie narzucaj sie :) ale mozesz napisac cos milego.. :)

Gość 27 lat
mi by do głowy nie przyszło, żeby o to pytać...

Gość niedlapsakielbasa
mloda po co afiszujesz sie z tym ze nie robilas tego nigdy?takie rzezy sie opowiada gdy sie juz z kims dluzej spotyka,zna....mysle ze normalny facet dojrzaly favet nie bedzie sie smail z takiego wyznania tylko bedzie to szanowal

Gość 27 lat
nie, ja raczej nachalny to na pewno nie jestem. I nie mam zaplanowanego życia, że żona dwójka dzieci itd.

Gość Mloda b 89
totaktotak tez nie masz doswiadczenia??? przepraszam za moje pytanie.... Mnie jeden powiedzial gdzie ja sie uchowalam... to bylo przykre... Jak pisalam poznawalam facetow chodzilam i poznaje ale sie nie udalo....wiec mam sobie strzelic ze mam 22 i jestem zielona....

Pytanie topicu brzmi co możesz zmienić : więc musisz wyjść do ludzi, poznać towarzystwo, pracujesz gdzieś? rozumiem, że nie lubisz imprezować, ale napewno masz jakiegoś kolege, z którym mogłbyś gdzieś wyjść, zakręcić się, skoro opcja poznania kogoś przez net odpada, no musisz coś zrobić kosztem czegoś, bo inaczej nadal będzie jak będzie, trzeba coś poświęcic, jak narazie wszystko u Ciebie jest na nie, dlatego do tej pory jesteś sam

Gość 27 lat
Młoda: a co ja mam zrobić. Nie muszę tego mówić, że nie mam doświadczenia, bo to samo wyjdzie w praniu. Ja nawet nie wiedziałbym, jak zabrać się do pocałowania dziewczyny.

Gość Mloda b 89
wiesz to nie tak ze sie afiszuje, tylko facet zaczyna rozmowe i pyta... nigdy sama pierwsza nie mowie....

Gość 27 lat
agnet: obecnie nie pracuję, jestem na bezrobociu. Wiem, że to głupio brzmi, ale chwilowo tak jest. Prywatnie właściwie z nikim się nie spotykam. Zawsze byłem takim typem samotnika.

Gość totaktotak
Też długo nie miałam doświadczenia. Ale nie wiem może żyłam w innych czasach. Bo czasem z tego powodu fakt, facet przestawał się interesować. Ale nigdy mi nikt nie powiedział, że jestem dziwna z tego powodu. Albo ktoś to akceptował albo nie i nie kontynuował znajomości.

Gość totaktotak
I nie wiem czemu miałabym się czuć źle z tego powodu.

Gość Mloda b 89
27 lat, to nie mow tego dziewczynie... moj kolega mowil jestem nieuzywany... jak bedziesz chciala to sama mozesz mnie calowac, uwazal sie za Bogiem obnosil sie z tym ze jest prawiczkiem... zniechecal do tego... Nie mow tego dziewczynie... jak Cie zapyta o zwiazki powiedz ze nie chcial bys poruszac tego tematu... i ze chcialbys ja lepiej poznac.... ja Ci radze opcje poznania przez internet np www.czateria.pl , www.fotka.pl noo

Gość Natalia...///
Młoda ty straszne głupoty opowiadasz :o jak sie z kimś jest juz jakiś czas to pewnie zapyta, i nie wierz że ucieknie z powodu dziewictwa. Normalny człowiek nie opowiada o seksie na poczatku znajomości. Mam wrazenie że ty w ogóle piszesz kompletne bzdury...

Gość 27 lat
zupełny brak doświadczenia z dziewczynami wpływa u mnie bardzo źle na moją samoocenę. W wieku 27 lat nigdy nie pocałować dziewczyny...

Gość Mloda b 89
Tu masz racje w moim przypadku tez konczyli znajomosci... dziwne,, bo tacy byli zachwyceni wrecz nie dawali spokoju... no ale coz... moze sie bali? chcieli kogos doswiadczonego raczej sie tego nie dowiem...nawet nie chce...

Gość Natalia...///
Ja nie wiem czy ty sie chwalisz tym dziewictwem czy żalisz ? :o bo piszesz o tym w taki sposób jakby to było najwazniejsze w zw.

Gość Mloda b 89
Natalia glupoty, to fakty..... jak sie z kim jest to na pewno zapyta i nie ucieknie... ale jak pyta na poczatku znajomosci. na 3 czy 4 randce?