Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytambomciekaw

co myślicie o Lodzi?

Polecane posty

Gość pytambomciekaw

Bo dla mnie to miasto to jeden wielki syf i kiła-mogiła,malaria... A co myślicie o mieszkanakach tego miasta? (szczególnie tych młodszych) bo ja widywałem tutaj sporo małych kurewek...podjerzewam ze to miasto moze byc zagłębiem galerianek...Zeby nie było,nie korzystam z takich usług....ale oczy mam i swoje widzę.. A co wy myślicie o Lodzi? Pytam o zdanie normalnych ludzi ,a nie pożal sie boże lokalnych patriotów....

Gość nokia n8
Bałuty to bardzo prestiżowa dzielnica Łodzi.

Gość taj ka powiedział wokalista
kamień kamień kamień: "trzeba mieć jaja by kochać to miasto" :classic_cool:

Gość land rynka
Rower poniemiecki, a kot z miasta Łdzi pochodzi. (Sami swoi)

Gość pytambomciekaw
Kradnę portfele przekazując znak pokoju :classic_cool:

Gość pytambomciekaw
Podkradam gimnazjalistom zeszyty do muzyki i rysuję w nich zamiast kluczy wiolinowych wielkie wzwiedzione kutasy. Niestety, mam problem z trzymaniem się w pięciolinii. Też tak macie?

Gość pytambomciekaw
pytam poważnie a bałuty to chyba jakas menelska dzielnica akurat :P

Gość heikik
ja jestem z balut i dobrze mi tu

Gość nokia n8
Przedostawszy się do Łodzi pociągiem relacji Koluszki-Łowicz-Zgierz Północny w transporcie kartofli przechadzam się deptakiem ulicy Piotrkowskiej w przebraniu surykatki wypatrując Daniela Lwenbrucka, aby w najmniej oczekiwanym momencie wyjeść mu woszczynę z lewego ucha jednocześnie intonując hymny maryjne Hildegardy z Bingen.

Gość pytambomciekaw
wogole zauwazam ze Lodz to bardzo lewackie i czerwone miasto ,ludziska glosuja tutaj na SLD i PO, malo osob chodzi do kosciola...

Gość pytambomciekaw
SLD i Palikota mialo byc,,,, choc w sumie PO tez jest lewacka partia w duzej mierze....

Gość araaraara
miasto jak miasto,mieszkania maja tanie :P

Gość pytambomciekaw
Razem ze szwagrem wycięliśmy sobie nerki, żeby móc jeździć na ulgowych. O dziwo w Łodzi nikt się nie zorientował.

Gość land rynka
pewnie agencje w łodzi odwdziedzisz samcze napalony

Gość pytambomciekaw
Nie nie, od agencji raczej stronię. Kiedym miałem 15 lat, "koledzy" wmówili mi, że jestem kobietą. ... do tej pory reaguję na imię Renata. Nie chcę ryzykować.

Gość jhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjghgg
wcale nie takie tanie... ja już sie powoli przyzwyczajam do tego miasta... nie jest źle... dziś idę na piotrkowską - jeszcze nie widziałam świątecznych ozdób : ]

Gość pytambomciekaw
tanie,ale wyobrazam sobie dlaczego - rozpadajace sie kamiennice ,pewnie tynk spadajacy ze ścian ,mega grzyb i inne atrakcje (tak wnoszę po tym co widzę na zewnatrz kamiennic)

Gość jhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjghgg
ja uważam że jest drogo.. za zwykłe mieszkanko dwa pokoje kuchnia łazienka płacę 1500-1600 zł miesięcznie... nie jest tanio...

Gość pytambomciekaw
z tymi agencjami to oczywiscie podszyw. juz mowilem ze nie korzystam z takich uslug ,ale swoja droga to prostytutk kolo dworca fabrycznego to juz chyba jedn z symboli łodzi heh

Gość araaraara
nietanio? no ja nie wiem, czy 150tys to tak duzo za 2 pokojowe meiszkanie ok 50m? w innych miastach (nawet mniejszych) jest duzo drozej powyzej 200tys

Gość araaraara
a te 1500zl to chyba juz ze wszystkim, ja wynajmowalam 3 pokojowe meiszkanie za 1100+rachunki

Gość pytambomciekaw
dokladnie, to nie jest drogo.

Gość pytambomciekaw
prosze o wiecej opinii...o pierdolach to piszecie całe topiki ,a jak ktos zada konkretne pytanie to cisza.

Gość kkkkuciaaaaaaa
a co chcesz konkretnie wiedzieć?? pracy brak, zarobki małe zadaj konkretne pytanie

Gość araaraara
ale o cot pytasz konkretnie, o prace, o rozrywke, o drogi? wszystko am swoje plusy i minusy kierowcy to chamy nad chamami, rozrywki ogolnie niewiele i dosc slabej,

Gość kkkkuciaaaaaaa
jeśli chodzi o dziewczynki lekkich obyczajów to jest tak jak wszędzie.. sporo tego gówna się roi..

Gość pytambomciekaw
no pytam co ogólnie myślicie o tym miescie, życiu w nim i o mieszkankach tego miasta ( i ich prowadzeniu się)? podobno uczelnie też macie chujowe i nepotyzm i korupcja straszna.

Gość pytambomciekaw
śmiać mi się chciało jak wasze miasto pretendowało do miana europejskiej kultury :D :D Lodz i kultura? hahahaa bylem kilka razyb w waszych teatrach i musze powiedziec ze miernota (jeden spektakl był jeszcze jako tako)

Gość pytambomciekaw
*eurpojeskiej stolicy kultury

Gość araaraara
moja uczelnia ok, nie wiem jak tam uniwerek, medyk to jak kazda inna-znajomosci i nic wiecej sie nie liczy, filmowka to wiadomo a miasto, coz, najfajniejsze to ono nie jest, fakt teatr tu lezy (co mnie nie dziwi i dziwi jednoczesnie)