Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elmazurro

ostry dodatek do chinszczyzny

Polecane posty

Gość Elmazurro

Witam, stołujac sie w chinskich restauracjach, niezbednym skladnikiem dla mnie jest ten sosik z papryki chilli w pojemniczkach podawane, jest mega ostry, chcialbym sie dowiedziec jak go robia, bo dzis chce sa przyrzadzic taka chinszczyzne. udzieli ktos owych informacji bo szukajac w internecie nie uzyskalem owej informacji.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość A myslisz ze bedziesz miala
on nazywa sie sambal i jest do kupienia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elmazurro
mozesz mi powiedziec gdzie ja kupie???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elmazurro
i jeszcze jedno pytanko, czym w restauracjach polewaja makaron ?cos jakby zolty olej. moze ktos wie??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cismarch
Polecam sambal oelek. Spróbuj Tao-tao , są bardzo dobre. I takie sosy (poza Tao-tao bo jest wszędzie) są ze sklepów z żywnością azjatycką. Nie wiem o jaki sos do makaronu ci chodzi ? Może oliwa z dodatkiem np. czosnku i ziół ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×