Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VeronicYka

Co byś powiedział gdybyś wrócił do domu a Twoja kobieta...

Polecane posty

Gość VeronicYka

czekałaby tam na Ciebie z romantyczną kolacją przy świecach, winem, wykąpana i gotowa.....? Ale zanim zaczniesz konsumować musiałbyś jej odpowiedzieć na pytanie czy oświadczyny, które były 2 tygodnie temu są nadal aktualne mimo, że Twoja matka i najlepszy przyjaciel jak sie o tym dowiedzieli to wpadli w furię, twierdząc, że ona cie nie kocha, to partia nie dla Ciebie i musisz ją zostawić mimo, że już 3 lata jesteście razem, wspólnie mieszkacie... Ty nie jesteś szczęsliwy ale sam nie wiesz czemu...

Gość dssd
powiedzialbym mojej matce zeby sie odpieprzyla od moich relacji damsko meskich a przyjecielowi ze cieszye sie ze akceptuje moj zwiazek

ja bym szybko się zaczął zastanawiać kto mi dowalił LSD do herbaty bo inaczej nie mógłbym wytłumaczyć faktu że się oświadczyłem

Gość VeronicYka
a nie zaczłąłbyś ich słuchać jeśli codziennie by Ci o tym mówili? W końcu biorą skądś swoje racje, a Ty przecież nie czujesz się szczęsliwy...

Gość Ja bym ja rzucil. Bo to jakis
szantaz. Jak byly oswiadczyny tp byly. Ale jesli jest jakis szantaz, kuszenie sexem i zmuszanie do odpowiedzi, to ja sie moze faktycznie zastanowie, bo chyba zla decyzje podjalem :(

Gość VeronicYka
No ale jeśli ona nie czułaby się pewnie to nie miałaby prawa żądać odpowiedzi? Ty miałbyś w sumie tylko dwie opcje: Tak lub Nie.

Gość przelot_em
Taką kobiete należy natychmiast odsunąć od siebie. Skoro wiele osób z Twojego otoczenia mówi Ci, że to zły wybór słuchaj ich bo Ty masz klapki na oczach i żyjesz złudzeniami. No chyba, że chcesz być nieszczęśliwy do końca swoich dni.

załóżmy że nie jestem sobą i faktycznie chciałbym się zaręczyć. to najpierw raczej bym się skonsultował z bliskimi a dopiero potem podejmował kroki a co do całej sytuacji to jest tak jak napisał ktoś wyżej - to takie tanie kuszenie "potwierdź że chcesz się ze mną ożenić to zjesz kolację"

Gość tyuytiuyupupo[
bez sensu troche to ci piszesz autorko. skoro kobieta 3 lata dawala dupska bez slubu to co dla faceta za atrakcja isc z nia po raz tysieczny do lozka?i czym tu kusic niby? skoro juz ja przeruchal tysiace razy... wszsytko co mialas najpepsze juz mu dalas a teraz sie baiwsz w jakies kapiele, smieszne troche

Gość VeronicYka
A jesli byłbyś jednakiem i miał tylko matkę, która bardzo bałaby się twojego "oddalenia się i założenia rodziny z kimś innym", a przyjaciel w sumie nie akceptował by żadnej partnerki kumpli z Waszej paczki, nawet ze swoją miałby problem?

Gość tyuytiuyupupo[
bez sensu troche to ci piszesz autorko. skoro kobieta 3 lata dawala dupska bez slubu to co dla faceta za atrakcja isc z nia po raz tysieczny do lozka? i czym tu kusic niby? skoro juz ja przeruchal tysiace razy... wszystko co mialas najlepsze juz mu dalas a teraz sie bawisz w jakies kapiele i durne pytania tak czy nie, smieszne troche

Gość przelot_em
Ktoś kto jest pewny swojego wyboru i chce naprawdę załozyć rodzine [ ożenić się] nie pyta przypadkowych osób na kafe o trafność swojej decyzji. Skoro są wątpliwości, z czegoś one wynikają. Weź się zastanów czego naprawdę chcesz.

Gość poi0987
ze jestes mamisynek i tyle w temacie

Gość VeronicYka
Taka kolacja dla faceta nie jest miła? Ja mysle ze to pytanie bedzie zadane w trakcie lub po a nie na poczatku jako bilet do jedzenia:)

Gość simian raticus
A po orgaźmie kac na koniec...

Gość reterytuyikiu
jak dla mnie to kompletny kretynizm... 3 lata dawalas mu dvpy bez problemu a teraz mu nie dasz i go szantazujesz slubem... troche za pozno , moglas wczesniej myslec glowa a nie ...