Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxo30

wiadomosc

Polecane posty

Gość xoxo30

odeszla ode mnie dziewczyna, nie reaguje na moje wiadomosci ani nie chce odpowiedziec co bylo powodem rozstania. Czy dobrym pomyslem jest aby ktos z moich znajomych skontaktowal sie z nia i przemowil do niej. Czy dobry jest udzial osob trzecich

Ja bym nie mieszał do tego osób trzecich, takie sprawy załatwia się między sobą. Musisz cierpliwie próbować się z nią skontaktować, powodzenia!

Gość Eleeena
a masz kogos zaufanego i rozsadnego, ktory bylby dobrym mediatorem? Bo to bardzo trudna misja?

Gość xoxo30
problem w tym ze ona na poczatku odpowiadala na moje wiadomosci ale nigdy nie chciala podac powodu, teraz od jakiegos czasu jest cisza z jej strony. Wiem ze mieszanie osob trzecich nie jest najlepszym pomyslem ale moze by to troszke otworzylo jej oczy na powage tej sytuacji. Interesuje mnie bardziej opinia kobiet, co by sobie pomyslaly dostajac taka wiadomosc.

Gość srttytyty :):P:P:P:P
ja... Ja bym nie odpisała. Moim zdaniem jest to bardzo głupi pomysł jak się dowie co wykombinowałeś tym bardziej nie będzie chciała z tobą gadać Idzi do niej pogadaj... a nie wymyślasz jakieś gimnazjalne gierki ale zresztą nie chce z tobą gadać to chyba jasne że ma cię daleko koło doooopy

Gość konwiktor
na twoim miejscu pojechal bym do niej i ją po prostu zbluźnił od szmaty jebanej