Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka sportowa

BASEN,SIŁOWNIA,AREOBIC,co wybrac?

Polecane posty

Gość maniaczka sportowa

Witam odchudzam sie i schudlam juz 11kilo dzieki cwiczeniom,chodzilam na silowenie,przewaznie biezna,rowerek,steper, na fitness tez chodzilam bylam zadowolona,teraz chcialabym chodzic na basen,czy basen spala duzo kalorii? na silowni zawsze cwiczylam godz na biezni,godz na rowerku i jeszcze pare cwiczen na ramiona,na brzuch,to zajmowalo mi okolo 2,5 h a na basenie tylko 45 minut cwicze. chcialabym zmienic forme aktywnosci jaka najlepiej wybrac? mam do rzucenia jeszcze 11 kilo

Gość maniaczka sportowa
myslam zeby chodzic,3 razy w tyg na basen i 2 razy w tyg na silownie, bo teraz 5 razy w tyg chodzilam na silownie

Gość greenuj
co wy w zyciu robiecie ze macie czas 5 razy w tygodniu po 2.5 godziny na silownie/basen/fitnes przeznaczyc ??? :O

Gość maniaczka sportowa
pracuje od 7 do 15,sobota,niedziela wolne

Gość do ina1984
wg mnie basen jest nawet lepszy niz silownia. dzieki basenowi bedziesz miec bardzo zgrabna sylwetka. wiec spokojnie mozesz sobiwe to pomieszac jak chcesz.

siłownia napewno najlepsza ale teraz proponowalabym cwiczenia siłowe spalisz wiecej kalorii i wyrzezbisz cialo

na basenie nie spalisz tyle kcalorii co na silce cwicze juz dwa lata i tez sie interesuje tą tematyką wiec albo mozesz zasugerowac sie osobami ktore myslą ze tak lepiej albo kims kto sprawdzil na sobie i sie zna ;)

Gość do ina1984
miszekk a ty jestes baba czy chlop? ja tam nie rpzepadam za tym gdy kobieta ma miesnie.

Gość tez sadze ze silownia
jest dobra,ale basen wysmuki sylweteke a do tego ja chce cos zmienic,jaka inna forme ruchu wprowadzic,bede dalej chodzis na silke ale dwa razy w tyg,a basen to to cos innenego

Gość wybralas super opcje,
basen plus silownia,na pewno schudniesz,w ogole to gratuluje spadku wagi,a do tego jak ktos chce to moze,nawet jak pracuje

ja jestem kobietą cwicze silowo 3 razy w tygodniu i dodatkowo biegam 2 razy w tyg i nie mam widocznych miesni to trzeba by bylo tone bialka wpieprzac i odzywek zeby kobieta sie umiesnila u ciebie najlepiej dwa razy trning na basenie i 3 razy silowy ;)

Gość dzieki na informacje
bede chodzic na basen i na silownie

ja chodzę na basen raz w tygodniu i oprocz tego rowerek i hula-hop i zwykłe, ćwiczenia i schudłam. basen polecam. biust się ujędrnia:)

Gość dzieki na informacje
manusia,biust sie ujedrnia to jest najwazniejsze:) no ja bede chodzic 3 razy w tyg na basen i dwa raz w tyg na silownie,mam nadzieje ze schudne kolejne 11 kilo

wiesz jestem mamusią 2 dzieci a nie młodziutką kobietką. owszem pomogło w schudnięciu i biust poszedł do góry . Zrozumiesz jak sama będziesz posiadać dzieci :)

Gość u--lka2
A czy nie można połączyć tego wszystkiego i po prostu zapisać sie na wszystkie z tych rzeczy ? Zwłaszcza że teraz mamy taką możliwość dzięki takiemu karnetowi http://www.oksystem.pl/klienci/silverplus

Gość dorka9000
Taki karnet własnie jest najlepszym rozwiązaniem, bo wybierasz sobie po prostu to co chcesz i już. Wiadomo że nie wszyscy lubią pocić sie w siłowni. To nie zawsze sie sprawdza, zwłaszcza jesli chodzi o nas kobiety.

Gość pommmarańczka
Oj teraz jak ja nawet chodzę na siłownie, to widze ze coraz wiecej osób przychodzi z takimi karnetami. No jakby nie patrzeć to sie po prostu bardzo opłaca.

ja chodze na basen 2 razy w tyg i biegam. waga leci jak szalona. basen ladnie kształtuje całe cialo - u mnie ladnie wyrzezbil ramiona i biust, brzuch i boczki tez zleciały ładnie. nogi wyraznie wysmukliły się. tylko pupa mi została i co z nią zrobić? zostaje chyba tylko silka? ale ja tak nie lubie silowni; jest taka nudna.

miszek znasz się powiedz mi: czy jak bede dalej biegać i pływać to w koncu mi ta pupa sie zmniejszy czy konieczna silka? :)

Gość ooopinka
Madzik a mozna wiedziec od ilu miesiecy tak aktywnie spędzasz czas ? Czy waga zaczeła spadac po miesiacu czy po tygodniu ? Jak to jest po takich ćwiczeniach ?

Gość uuuuuuuuuuuuup
uuup