Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stęskniony 2012

Jak mam zapomnieć????

Polecane posty

Gość aguska_88
byłam z chłopakiem pół roku....niby mało i wydawało mi się że to nie to. Rozstaliśmy się, on próbował mnie odzyskać ale ja nie chciałam. Jeden związek, drugi, kolejny i nic :( poczułam że brakuje mi Jego :( i tak już jest od 3 lat :( potrafię przepłakać pół nocy a jak go widzę nie wiem co ze sobą zrobić.. czuję lęk, strach, dziwny niepokój .. wiem że go kocham i z nikim innym nie stworzęprawdziwego związku.. brakuje już sił także rozumiem Was ludziska :*

Gość Stęskniony2012
Eh aguśka to może pogadaj z nim może jeszcze macie szanse... ja też mało sypiam po nocach,są dni lepsze a są kompletnie zjebane czasem rano sie budze smutny bo mi sie śniła w nocy,mam ochote sie zajebać.

Gość mdwtpgja
Ojoj. To ci nieźle zalazła za skórę jak po dziewięciu latach nie mozesz o niej zapomnieć

Gość aguska_88
nie mamy :( on już mi nie zaufa niestety musze nauczyć się z tym żyć.. za Ciebie też trzymam kciuki głowa do góry :)

Gość Stęskniony2012
Może jednak spróbuj(nie namawiam cie)ale czasem te nasze domysły są błędne. Ja to co innego bo kilka razy próbowałem więc wiem że musze odpuścić ale gdyby ona teraz do mnie napisała był bym szczęśliwy. Dziękuje i życze Ci też powodzenia

Gość Stęskniony2012
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły jak mam zapomnieć (bez potrzeby znienawidzenia jej)

Gość Herbert3
Jestem nowy w tym topiku ale może spróbuj z nią pogadać co masz do stracenia.

Gość play.pl
hejka kto z was mysals o przejsciu do playa? najtansza siec

Gość Stęskniony2012
Człowieku próbowałem kilka razy jest tu jeszcze ktoś? czy wszyscy śpią?? Ja chyba nie zasne chętnie bym z kimś pogadał

Gość zolzaaaaaaa straszna
ja bylam w innej sytuacji, przyjaznilam sie z facetem, ktory po pewnym czasie stwierdzil ze sie zakochal trwa to juz 2 lata, bardzo go lubie jest swietny, fajny charakter ale zakochac sie nie moge..i co ona ma mnie za to nienawidziec, ze przeze mnie cierpi?? a co ja moge? albo sie to czuje albo nie..

Gość Stęskniony2012
Ale w tym rzecz że ja jej nie chce nienawidziec tylko chciał bym zapomnieć,wyrzucić z głowy, tylko nie wiem jak?

Gość Stęskniony2012
Chciał bym mieć w sobie taki przycisk ,,delete" lub ,,format disc" jak ktróyś wcisne to zaczynam wszystko od nowa

Gość ja też......
Nie powiem, że kogoś kocham, ale nadal mam sentyment, do kogoś, z kim byłam dość krótko 7 lat temu. On ma już rodzinę, widzę go tylko czasem, raz na parę miesięcy, ale kiedy dowiedziałam się o pierwszym, a potem drugim dziecku coś mnie zabolało. Miałam po nim różne mniej lub bardziej udane związki, ale nigdy nie było tak, jak z nim... A mimo to trzeba próbować, mieć swoje pasje, nie szukać na siłę związku, ale szukać czegoś, co wypełni nam czas.... a z pasjami poznaje się nowych ludzi i wtedy znów ktoś nas może zafascynować.

Gość Stęskniony2012
Do Ja też...... Jeśli moge zapytać A dlaczego się rozstaliście??

Gość Koraaaa
Zajmij sie ciekawymi rzeczami

Gość Herbert3
A może jednak powinniście porozmawiać jak dorośli ludzie,powiedz jej co czujesz,kup jej kwiaty najlepiej bukiet róż

Gość Stęskniony2012
To chyba nie najlepszy pomysł

Gość aniechceszlub
nie wolałbyś wyjechać, wtedy byłoby ci łatwiej

Gość Stęskniony2012
Myślałem o wyjeździe ale niestety tutaj w kraju mam zarobek. A żeby jechać za granice do pracy to trzeba mieć znajomości

Gość youfightme
to zajmij sie pracą, nie chodź tam, gdzie ona moze bywać, z czasem zapomnisz

Gość Stęskniony2012
Youfightme. Wiem nie chodze tam gdzie ona naprawde teraz bardzo rzadko sie widujemy,moze raz na dwa miesiące a i tak myśle o niej całyczas.

Gość Stęskniony2012
Chyba nigdy nie zapomne.

Gość youfightme
może to banalnie proste, co napiszę, ale jeśli pokochasz kogos tak prawdziwie, to będziesz "tamtą" wspominał, ale z uśmiechem na twarzy

Gość Stęskniony2012
Bardziej sie nie da pokochać,oddał bym za nią życie gdyby trzeba było,nie musisz wierzyć ale tak jest... Niestety do niczego to nie prowadzi. Ktoś tutaj powiedział że nawet jesli znajde inną to i tak myślami będe przy tamtej i że będe tylko porównywał z tamtą. Ja tak nie chce

Gość youfightme
a nie mozesz walczyć o nią?

Gość Stęskniony2012
Raczej nie moge,nie chce jóż jej zawracać głowy nie chce się narzucać. To i tak nic nie da będę robił sobie tylko nadzieję. A ona się będzie tylko śmiać

Gość youfightme
byłeś z nią w zwiazku?

Gość Stęskniony2012
Pisałem ze nie

Gość youfightme
to jak mogłeś sie tak zakochać?