Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coonatamrobiłaaa

ale szok! wszedłam z kolezanką do opuszczonego domu a tam w srodku ktos byl!

Polecane posty

Gość coonatamrobiłaaa

blada dziewczyna z ciemnymi oczami tam była, wchodzimy do jednego z pokoi, nie zauwazyłyśmy jej od razu bo stała w kącie i opierała się o ściane, normalnie wchodzimy do tego pokoju, to było 1 piętro i było w nim okno i dośc dużo światła więc odruchowo podeszłysmy do tego okna i patrzyłyśmy z niego, odwracamy sie, a ona jest w kącie :-o Blada, ciemne oczy 16-20 lat na oko i tylko na nas patrzyła bez zadnych emocji na twarzy zdziwienia, bez usmiechu nic, co jeszcze zdązyłam zauwazyć byla w czarnym swetrze, wystraszyłyśmy i uciekłyśmy ile sił w nogach, co ona tam robiła, to jest totalne zadupie z dala od zamieszkanych domów, na obrzezach miasta :-o teraz sobie wkrecamy ze to duch był :-o

Gość bo to był duch!!!

Gość coonatamrobiłaaa
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość coonatamrobiłaaa
ej bez takiego czegos prosze, to był podszyw wyzej :-o

Gość coonatamrobiłaaa
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka

Gość Skoro masz dosyć do znajdź sob
Chcesz powiedzieć, że naćpana laska wygląda jak duch ? :D

Gość 2323232
to byla cpunka idioto