Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka2

Zrobił minete gdy byłam pijana!

Polecane posty

Gość Olka2

Witam. Doradźcie co mam zrobić...otóż mój chłopak któremu bardzo ufałam i byłam pewna że mi krzywdy nie zrobi podczas gdy byłam pijana i niczego nieswiadoma ,prawie nieprzytomna zrobił mi minete ... Nie współżyłam z nim nigdy bo nie chciałam , minety też chciałam i doskonale o tym wiedział. Nie wiem co mam robić strasznie sie na nim zawiodłam a dowiedziałam się bo przez przypadek sie wygadał... myśle nad rozstaniem wiem że mnie kocha , ale obawiam się tego co będzie dalej... proszę o jakąś podpowiedź

Gość LKJNHBVC
przecież cię nie zgwałcił,skoro gówniaro jestes na tyle dorosła ,żeby się spic to i na minetę powinnas byc przygotowana.swoją drogą mineta jest mega zajebista

Gość szkoda_ze
szkoda ,ze kupy nie zrobił

Gość katarynka89
i tak porządny facet ,ze cię nie bzyknął w każdy otwÓr

Gość rty67
ale sie narobilo, tak jest jak na kafee siedzi 12- 16lat

Gość plplloo
a dziecka ci dziecko nie zrobił? och ten twój chłopak

ja bym zerwała bo to jest mostwani seksualne, możesz być najebana do nieprzytomności a nikt nie ma prawa CI TKNĄĆ jesli nie wyrazisz a to zgody i koniec kropka,swoją drogą mozesz go nawet pozwać. i co to za pojebany komentarz "przecież cię nie zgwałcił,skoro gówniaro jestes na tyle dorosła ,żeby się spic to i na minetę powinnas byc przygotowana.swoją drogą mineta jest mega zaj**ista"- to co, jak 30letnia kobieta sie upije bo tak jej sie kurwa podoba i ma taki kaprys to powinna sie CIESZYĆ JAK JEJ NIKT NIE ZGWAŁCI/WYRUCHA/NIE ZROBI MINETY WBREW JEJ WOLI????? jesteście popierrrdoleni ludzie.

Gość pivvvvv
Dokładnie tak jest - jełśi się upijasz na imprezie do nieprzytomnosci, leżysz jak zwłoki i nie kontrolujesz się - to czego oczekujesz?

zrobił to wbrew twojej woli, chcesz być z facetem któy nei szanuje twojego zdania i któremu nie mozesz zaufac?

Gość debillll
i oni maja nas niby chronic.... ahahahahahaha debile smiechu warte

Po pierwsze nie rozumiem jak można upić się do nieprzytomności,no ale pomijajac ten fakt Twój partner zrobił coś wbrew Twojej woli,nieistotne jest czy byłaś pijana czy trzezwa,doskonale wiedział,że tego nie chcesz,że nie chcesz uprawiac seksu,nie chcesz seksu oralnego,zastanów się nad tym związkiem (pseudozwiazkiem?!).

Gość debillll
nomm tylko ze jak oni sie upija to ich pilnujemy badz nawet odprowadzamy do domu. Prosimy kolega aby nam pomógł i chronimy bo sie martwimy i denerwujemy. Gdy my sie upijemy to albo nas zgwałca, albo pobija albo nawet lepiej, specjalnie upija aby zgwałcic ... piekne. i to sa nasi obroncy tak?

Gość antek_partyzant
a on też był pijany? swoją drogą robic minetkę pijanej do nieprzytomnosci to może tylko desperat albo zboczuch, albo gówniarz

marne prowo 🖐️ skoro laska się uchlewa jak świnia, to całe osiedle mogłoby wyruchać ją w tyłek i nawet by tego nie zauważyła :o

Gość Olka2
A kto powiedział że to było na imprezie? taka głupia nie jestem bo na imprezie nie pije... to było w domu ze znajomymi piliśmy on nie bo kierował wiec doskonale wiedział co robi... i takie zryte komentarze możecie sobie darowac ciesz się że Cie nie zgwałcił pfff żałosne. a pozostałym dziękuję i chyba podjęłam decyzję zamierzam zerwać bo nie wiadomo co mu jeszcze przyjdzie do głowy a tak obiecywał że nic wbrew mnie własnie mi to udowodnił.

Gość a ja mysle ze to
ja pierdole,zerwiesz z nim bo zrobil ci minete ? zaraz potem znajdzie sie inny przy ktorym znow sie nawalisz, ten rowniez zrobi ci minete i co zerwiesz z nim ? a moze drugi nie bedzie taki grzeczny i zrobi wiecej do przedszkola pipo a nie lazic z facetami i ich szczuc

Gość Olka2
Może Wam się to podoba i same chcecie żeby chłopak robił Wam minete ale Ja nie ! a Wam nigdy nie zdażyło się upić? watpie wiec po co te komentarze że sie nawaliłam ludzie każdemu się zdaży ,ale napewno nie miał prawa mi jej robić skoro wiedział że tego nie chce.

Gość wrzuć adreso do chłopaka
tu na forum ja mu dam na trzeźwo :P co się ma spieszyć ja mam czas:D

Olka2 to po cholerę zawracasz głowę chłopakowi skoro nie dajesz mu się nawet dotknąć?? Uchlewasz sie przy nim i wymagasz żeby grecznie przy tobie siedział ??

Gość a takie małe pytanko
napewno nie miał prawa mi jej robić skoro wiedział że tego nie chce. oczywiście, że nie miał prawa, jeśli faktycznie nie chciałaś. Tylko jedno pytanie: czy przypadkiem jak byłaś pijana to nie dałaś mu jednak przyzwolenia na to...? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że facet ot tak po prostu wykorzystał sytuację żeby zrobić Ci minetę - przecież to w głównie przyjemność dla kobiety. Jaki miałby cel to robić? Wiedząc, że tego nie chcesz? I przecież nic na tym nie zyskując samemu? Założę się, że po pijaku po prostu go zachęciłaś...

Gość Olka2
Sama się nad tym zastanawiałam czy przypadkiem mu nie pozwoliłam ale on kłamać nie umie zawsze widać kiedy kłamie aż mi się przyznał że Ja nic mu nie powiedziałam żeby mi zrobił tylko spałam wiec Ja nie wiem jaki w tym miał cel.

Gość grergre
ten temat to jebana prowokacja jakigeos leszcza ktory sie podnieca takimi myslami

Gość dekoldcsx
minety też chciałam i doskonale o tym wiedział. Nie wiem co mam robić strasznie sie na nim zawiodłam " to w koncu chcialas czy nie chcialas?:D a on na tobie nie zawiod sie, zes tak sie schlala?:D

Gość kdddd
a mialas ogolona wtedy cipke czy nie??

Gość kljjklhiosfiouusua9s0uas9a0sa
no ale to twój chłopak czy znajomy? Bo jeśli jesteście razem i on takie akcje robi, tzn że wogóle nie pasujecie do siebie,jak widac że sprawami sexu cos nie tak u was pomijąc oczywiście fakt tego frajerskiego zachowania

Gość gośćamaro
Jesteś hujowa w huj.ciekawe jak mocno musiało ci śmierdziec z c****a jak je lizal pewno byłaś już po 10 szczaniu licząc od mycia. Powinnaś mu podziękować że umyl ci brache... Powinien teraz dać ci do dziobala żebyś się mu odwdzieczyla

Gratulacje - odkopałeś/aś temat sprzed lat, archeologu. Tym niemniej było to coś na kształt gwałtu - a przynajmniej duże naruszenie zaufania.