Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o no prosze

moja pierwsza miłosc i jego członek

Polecane posty

Gość o no prosze

kiedys dawno temu byłam napalona na jednego chlopaka , ale ... no własnie ale ;O jak dotknełam jego członka (pierwszy i ostatni raz sie to zdarzyło) był flakowaty mieciutki i bez zycia :O az sie przraziłam :o Było to w lato , piekna słonczna pogoda a tu klapa ..dosłownie i w przenosni :( to był pierwszy moj kontakt z jakimkolwiek chłopakiem i to jeszcze takim który naprawde mnie rozpalał

Gość o no prosze
on mnie obejmował od tyło ... dotknełam i wogole :o a tu ...nic :/ chłopak sie smiał a ja sie przeraziłam :o

Gość pomaranczowa suka
Trzeba bylo possac

Gość o no prosze
miałyscie tak ze jakiemus młodemu ( bo to młody jurny chłopak był) nie stanał

Gość o no prosze
a jeszcz inny który był ze mna jedyne co potrafił to strzelic w 5 sekund ...szybki snajper :/

Gość o no prosze
"jak tak łapiesz chłopaka z zaskoczneia to wiesz trudno żeby od rano do wieczora mu stał" to nie było niechcacy i on to wiedział

Gość o no prosze
pozniej był dla mnie nie miły dokuczał mi az pozniej mnie olal i zostawił :o czesto sie zastanawiałam czy wogole kiedy kolwiek mnie kochał wtedy , smiał sie ze mnie ,ja ciagle jezdzilam do niego a on sobie jedził do mojej kolezanki, czesciej byl u niej z nia niz ze mna kiedykolwiek , pozniej widziałam go jeszcze z jakas inna az na koniec jedyne na co miałam ochote to wyruchac sie ze wszystkimi w okolicy