Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_zalosna_grubaska

przytylam 20 kg w 2 miesiace

Polecane posty

w sierpniu wazylam 67 kg a w pazdzirniku 87 kg;// jojo mnie dopadlo ;///;((

Gość ile jeszcze tak pożyję
a jaką dietę stosowałaś wcześniej i jak długo?

Gość 7452353285389248
Ja mam ten sam problem. Przez ograbianie się z kalorii przytyłam 6 kg i w dodatku zaniknął całkowicie okres. Nie warto się odchudzać... Teraz jestem znowu na diecie, wykonuję wyczerpujące ćwiczenia fizyczne i biorę hormony żeby dostać okresu....

Gość Rimski1
dieta to ryzykowna sprawa - ja tam myślę, że nie warto przepchodzić na diety a lepiej po prostu zacząc sie dobrze i zdrowo odżywiac i po prostu jesc mniej. Do tego duzo pić, nie tylko wody, ale głównie herbatę zielona czerwoną pu erh - mi one bardzo pomagają, zwłaszcza czerwona ( w moim przypadku DIlmah) , bo ona wspomaga wchłanianie tluszczu

wazylam 90 kg w rok schudlam do 60 kg i sie trzymalam, pozniej przytylam do 67 kg po 2 latach. nie jadlam po 18, dziennie po godz cwiczylam. pozniej zostawil mnie facet krotko przed slubem i przytylam 20 kg;// i od roku probuje ten balast zrzucic;/ jestem smieciem;/

Gość uhwiii
I to jest właśnie DOWÓD na to, że jojo może Cię dopaść po każdej diecie! Nawet wolnej i zdrowej, a nie tylko dietach cud! Dziękuję. Amen

tak mialam zdrowa diete;/ ale pozniej przez jakis czas mialam depresje;/ albo nie jadlam albo zarlam jak swinia;// i teraz jestem tlusta;/

Gość olcia777
zajadlas smutek ... przykro mi bardzo . ale wierze ze schudniesz. znajdziesz prawdziwego kochajacego faceta, i bedziesz szczesliwa :*

Gość uhwiii
jestem_zalosna_grubaska to nie był atak na Ciebie. Ja jestem zwolenniczką szybkich diet i na takich też schudłam i nie lubię jak się je krytykuje i atakuje, że bedziesz miała jojo! lepiej zdrowo chudnąć! Bo jak widać jojo zawsze może dopaść i to nie ma znaczenia! A Tobie życzę, żebyś znalazła kochającego mężczyznę, który pozwoli Ci uwierzyć w siebie i na nowo rozbudzi w Tobie motywację do działania:)

olcia i juhwii wiem, ze to nie byl atak na mnie;)) poprostu stwierdzam fakt, ze jestem tlusta. co do facetow - to nie mam szczescia od dzis robie 1 tys kalorii lubie szybkie efekty - jestem zwolenniczka szybkich jak i dlugich diet --wazne zeby czlowiek byl zadowlony;)) dziekuje za wsparcie!