Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cin$cinONE

CO JA MAM ROBIC, OPADAJĄ MI RĘCE!!!!

Polecane posty

Gość cin$cinONE

Mój facet zaraz skonczy 22 lata skonczyl liceum, do matury go nie dopuszczono, bo mial zle oceny piewsza robote załatwił mój ojciec potem dostał lepsza - umowa o prace. 2 tys. umowa na 10lat wyrzucili go, bo często się spóźnial znowu mu ojciec załatwił, robil na zlecenie - 8 zł/h teraz sie praca skonczyła, wiec poki co siedzi w domu od 2 dni i nic denerwuje mnie to! nawet prawka nie ma, bo mimo ze mogl je zrobic za darmo 3 lata temu,to po tym jak nie zdał wewnętrznego olał ... ja tez po drodze mialam sporo zawirowan, ale ucze sie jeszcze, szukam roboty, ide na dniach na rozmow a on ?! mimo, ze dobry czuły, dzwoni po 50 razy dziennie do mnie.. gentelan, zawsze mi pomoze, ma gest i w ogole to taki niedorajda, mam juz tego serdecznie dosc, a jednoczesnie nie umiem go zostawic!!

Gość cin$cinONE
załatwił mu jego ojciec nie mój bo źle to ujęłam*

Gość idina de la mer
mam jedną radę- ucz się dobrze, znajdź dobrą pracę, aby starczyło na utrzymanie Was dwojga, bo na to, że on będzie pracował na stałe to raczej nie licz

Gość cin$cinONE
gentelman*

Gość cin$cinONE
Nie będę na pewno sama pracowac i go utrzymywac!! nie ma takiej opcji.. on liczy na to, ze sama praca przyjdzie zawsze kombinowal, aby szef sie nie zorientowal, ze sie spóźnia itd, ale tak się nie da! twardo chce pracowac, wynajac mieszkanie wspólnie, ale po tym co widzę to jest źle!

Gość strzałka :)
w końcu zacznie CI działać na nerwy jeszcze bardziej i tak czy siak go zostawisz... będąc z nim tylko blokujesz sobie drogę do związku z kimś bardziej wartościowym...

Gość cin$cinONE
Nigdy nie oceniałam człowieka po jego stanie konta, no ale bez jaj.. to jest nie do wytrzymania a dla niego liczy się MIŁOSC... i co ja potem dzieci miłością nakarmię ?:O:O codziennie mu truje głowe, to mi powiedział ostatanio w żartach " znajdę sobie chyba jakąś 14stkę co nie będzie stawiała wymagań" :takie to było żałosne, co to da../// 14atka tez za 5 lat zacznie narzekac:O

Gość strzałka :)
tu nie chodzi o to, że chcesz aby miał pełno kasy na koncie, tylko o to, że on NIC nie robi, natomiast Ty jesteś bardziej ambitna, dlatego jego opierdalanie się Cię wkurza, ale nie liczyłabym na to, że nagle zmieni się w zaradnego życiowo i pracowitego DOJRZAŁEGO mężczyznę, bo na razie dojrzały to on nie jest...

Gość cin$cinONE
on i firma, oprócz długów to on nie ma nic kredytu mu nikt nie da zadnego wkładu własnego nie ma

Gość LawendowyDemon
Takich kawalerów są tysiące :D Czułych i bez kasy. Po to jest to forum :D A ty zamiast narzekać powinnaś się nim zaopiekować :)