Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von hrabia lex

olewanie kobiety działa na nią bardziej niż podryw

Polecane posty

wystarczy że kobieta zainteresuje się facetem, to facet może trzymać ją na dystans i spokojnie dyktować warunki

Gość Justynka 89
na mnie to działa odwrotnie, jak facet mnie olewa to ja szukam innego🖐️

super, niegłupie to. Jesli oczywiscie chodzi Ci o relację: manipulant - manipulowana. Bo wiesz, jak Ci w końcu kiedys zacznie zależeć, ona natychmiast odwróci rolę.

Gość sdfkdlkf
przykro mi ale twa tweoria jest bardzo bledna, oczywiscie sa takie kobioety, znam nawet osobiscie ale sama sie do nich nie zaliczam, jak facet olewa to go pierdole i nie zebrzę o milosc i uwage

Gość ile jeszcze tak pożyję
głupia ta Twoja teoria, na mnie by nie zadziałała, jak facet się dystansuje, to ja zrywam zanjomoiść bez możliwości kontaktu :-P

Gość sdfkdlkf
dziunia z tapeta matko wywal to brzydkie zdjęcie!!!

Gość overnow
ja wtedy też olewam, nie będzie sie facet mna bawił!

jak wam zależy na facecie lub się zabujacie to sprawa jest prosta

koralowa dlatego nam nigdy nie może zależeć bardziej hehe

Gość o no prosze
"wystarczy że kobieta zainteresuje się facetem, to facet może trzymać ją na dystans i spokojnie dyktować warunki" tak to prawda "Jesli oczywiscie chodzi Ci o relację: manipulant - manipulowana. Bo wiesz, jak Ci w końcu kiedys zacznie zależeć, ona natychmiast odwróci rolę." to tak tez prawda "bo jeśli facet manipuluje to z czasem miłość przeradza się w nienawiść" tak tak to prawda "łatwo powiedzieć olewam, gorzej jeśli ze strony kobiety pojawia się uczucie " hahahhahhahah raczej sukowatosc i niewinosc 'to wtedy facet zaczyna pokazywać różki" taaaaaaaaaaaaaaa ??? powaga??????????????

Gość o no prosze
nie raczej kocha ja dozgonie, marzy o niej i nie mysli wcale o tym by sie bzykac z innymi badz nawt na nie chce patrzec

Gość o no prosze
na INNE

Ale nie sztuka pomiatac dziewoją która się zakochała, tylko sztuka zakochać się naprawdę z wzajemnością. O to jest dopiero przyjemne:)

przebieralem, olewalem i na koniec sam zostalem :(

koral chodzi o mocniejsze zaangazowanie kobiety i wtedy mozna byc dluzej poza tym wladza faceta musi byc oczywista

podszywy sa niepotrzebne

Gość No tak Milosc...:)
Powiem cos z punktu widzenia faceta dla mnie bycie z kobieta bez uczuc to porazka a zwlaszcza wykorzystywanie tych uczuc do manipolowania nia....pytanie jakim trzeba byc czlowiekiem zeby to robic...czyz to nie uczucia sa najwazniejsze...?

cofam sa podszebne, zeby mobilizowac.

Gość znamjednegotakiego
ktory... mnie podrywa bez skutku.. zawsze po porazce... na dluzszy czas wycofuje sie... staje sie zimny... po czym znow zbliza sie jako kot... i znowu prosi mnie o spotkanie... i tak juz od X miesiecy... mam wrazenie, ze jemu sie wydaje, ze kiedy zwieksza ten dystans to ja w koncu do niego przyjde, zatesknie; ze tym mnie sprowokuje, zacheci..

Gość muzyczka;
czasami struna zbyt mocno naciagnięta pęka... Uwazaj abys sam nie został zmanipulowany.

cruell, jezyk jakim operujesz (dyktować warunki, władza) nie jest językiem miłosci. Trzymanie na dystans nie jest bliskością, a potrzeba władzy nie wynika z poczucia bezpieczeństwa. Ubożuchny swiat doznań po prostu.

to wlasnie mialam na mysli :)

Gość GUCIO@@
Z tym dłużej, to jak z wygrana w totka, pytanie jak ulokujesz wygraną? Olewanie w każdym przypadku niesie za sobą ryzyko, że kiedy stwierdzisz że już zyskałeś ,Twoje notowania właśnie spadły. I nie zawsze możesz mieć tego świadomość.

nie czytajcie podszywa , to baba koral a jaki jezyk jest miloscie? nie wiesz że jęzk milosci miesci się za ustami?

@cruell von hrabia lex Ile masz lat? Pytam, bo piszesz jak niedoświadczony facet.

wy kobiety jestescie uczuciowe , dlatego trzeba wam dac duzo miejsca na ich wylanie potem mozna sie wami zajmowac

Gość No tak Milosc...:)
koralowa.....dokladnie jezyk milosci to jezyk doznan...i uczuc ktore nie dane sa kazdemu....wszczegolnosci tym ktorzy ich poprostu nie maja....nie moga ich odczuwac do tego trzeba dorosnac...i spotkac oczywiscie odpowiednia osobe...przy ktorej poczujesz bicie swego serca..

Gość a odwrotnie
jak wam zależy na facecie lub się zabujacie to sprawa jest prosta to działa tylko do czasu, potem następuje wewnętrzny bunt i koniec z manipulacją, facet idzie w odstawkę.