Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvgagbgv

Poleci mi ktoś coś dobrego do włosów

Polecane posty

Gość dvgagbgv

Żeby je odżywić i zadbać o nie lepiej? Farbuje na blond średnio co około miesiąc, próbuje zapuścić jednak bardzo się łamią, ogólnie są cienkie dosyć i takie niespecjalne. Używam różnych produktów które sprawiają, że włosy wydają się lepsze, no ale to tylko od po myciu do mycia następnego, a chciałabym je jakoś lepiej odżywić, żeby naprawdę same z siebie były lepsze. Pomóżcie mi czego używać?

Ja używam odżywki do włosów z firmy SP,ale nie jest ona dostępna w sklepach.Nie wiem czy na internecie można ją gdzieś zamówic ja kupuję ją u fryzjera.Niestety cena też nie jest mała(120zł a le włosy rewelacyjne.Cos tanszego to odżywki z firmy gliss kur są do róznego rodzaju włosów i co fajne włosy ładnie po nich błyszczą:)

Gość dzamejilia
świetna jest seria gliss kur czarna, zwłaszcza te małe odżywki jednorazowe. Uratowały moje wykończone rozjaśnianiem i prostowaniem włosy. efekt jest niesamowity, bo miałam na głowie szopę

Gość dvgagbgv
ehhh no właśnie nie o takie produkty mi chodzi! Gliss kur sama używam plus sayossa, chodziło mi o bardziej naturalne produkty typu woda brzozowa ale to akurat znam i używam, wydaje mi się że coś daje jednak tylko to jedno znam, kiedyś próbowałam maseczek z jajka na włosy no ale nic specjalnego one nie dawały, pigułek łykać nie chce żadnych typu skrzypowita. Nie wiem już sama w czym jeszcze można moczyć włosy czy jakie maseczki stosować, myślałam że tu mi ktoś doradzi coś tego typu