Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtjrti

Mam pare waznych pytan

Polecane posty

Gość rtjrti

Skonczylam technikum, nie poszlam w tym roku na studia, szukam pracy ale bez doswiadczenia ciezko wiec mysle o jakims stazu. Skoro nie studiuje to jedyne wyjscie to staz w sklepie. Mam na oku 1 sklep w ktorym byma kiedys pytac o prace i powiedziano mi ze gdybym chciala staz to od nowego roku moge do nich przyjsc spytac dlatego pojde moze cos z tego wyjdzie. Wzielam wniosek z up ktory wypelnia pracodawca ale kto go wysyla? ja czy pracodawca? i jak zostane powiadomiona o decyzji? Moge dac wiecej niz 1 wniosek o staz w jakichs innych sklepach? jesli tak to jak to potem bedzie rozpatrywane? Moge dostac dwa staze czy moge sobie wybrac itp? Ile czeka sie na decyzje? W up powiedziano mi ze pieniadze beda dopiero koncem lutego ale wnioski jak najbardziej mozna wysylac tylko czy one poczekaja do tego momentu az pieniadze beda czy ich waznosc minie? Bardzo was prosze powiedzcie mi cos na temat stazy jak to jest, nigdy nie pracowalam;/ Konkretnie to bylabym wdzieczna jakby mi ktos odp na moje pytania. Z gory dzieki

Gość rtjrti
up

Gość rtjrti
aha dzieki;/

Gość rtjrti
jest tu ktos?

Gość przechodzien__
Nie ma nikogo, wszyscy wyszli, ja tu tylko przechodem.

Gość rtjrti
ale pewnie nie mozesz mi pomoc, mile