Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisowianka0303030

CZY JAKO DZIEWCZYNA MOGĘ MIEC DELIKATNY KALORYFER NA BRZUCHU???

Polecane posty

Gość cisowianka0303030

CZY SAME BRZUszki wystarcza ogólnie to chciałabym spor rzucic, ale interesuje mnie tez brzuch , boczki czy mogę tego dokonac?? czy to bardzo długa, żmudna praca?? prosze o opinie

Gość dsgdfs
Jezeli nie masz centralnego ogrzewania to kaloryfer moze byc. A dlaczego na brzuchu? Nie lepiej zamontowac go na scianie, nie trzeba nosic ze sobą.

Gość cisowianka0303030
sporo zrzucic* nie mam teraz rpacy, siedze w domu i tylko komputer, sporo przytyłam, chce to zmienic, mam zero ruchu a mam 20lat.. próbowałam cos pocwiczyc to zrobiło mi sie niedobrze, głowa mnie rozbolała i kosci :O

Gość cisowianka0303030
bez żartów proszę. powiedziałam tak potocznie chodzi mi o wyrzeźbienie mięśni brzucha skoro się czepiacie:)

Gość lalaatalala
Możesz mieć wszystko:) kto Ci zabroni:) ale moim zdaniem kobieta powinna być delikatna, a nie męska:) a co do brzuszków- raczej tylko sobie nadwyrężysz kręgosłup. Jeśli chodzi o brzuch to polecam: pół godziny biegania,a dodatkowo 6 weidera:)

Gość cisowianka0303030
kieys słyszałam o 6weidera, ale jakies skomplikowane mi sie to wydało:O chcialabym z kims cwiczyc aby mnie poinstruował :O wiadomo, ze kobieta ma byc delikatna, ale chciałabym te miesnie uwidocznic, bo to tez ładnie wygląda jak jest ładnieopalony i umięsniony brzuch .. jakbyscie mnie znali to byscie wiedzieli jaki to dla mnie wyczyn .. ja caly dzien przed kompem, kazde postanowienie szło w kąt po 2 dniach :O

Gość cisowianka0303030
o jakie ładne brzuszki .. a nie moze isc w parze odchudzanie i rzezbienie brzucha?:)

Gość obiektywny w
Może isc w parze ale co z tego jak bedą miesnie pod tłuszczem? Bez diety tez sie nie obejdzie.

Gość lalaatalala
a ja marzę o tym żeby mieć dni dla siebie, a nie praca do 17.00:) wtedy nie ćwiczyłabym zmęczona:/ nic skomplikowanego- znajdź stronę z rysunkami i opisami i najpierw spróbuj ułożyć się tak jak każą. Zobaczysz, że tak naprawdę opisują pozycje łatwe jak dwa razy dwa:) Zmotywuj się- załóż konto na dieta.pl (jest całkowicie wszystko darmowe; masz tam wizualizację swojego przebiegu do schudniecia, załóż na kafe topik, czy nie wiem- zrób sobie kalendarz na ścianę z założeniami na co tydzień wagowymi i do roboty:) nie musisz odrazu porywać się na najcięższe ćwiczenia, spokojnie:) jak nienawidzisz ćwiczyć- znajdź filmik o zumbie i ćwicz razem z instruktorami. A przede wszystkim- nie myśl o sobie źle, bo każdy jest jaki jest- ale co można zmienić na lepsze- to się zmienia, jak się chce. I popieram przedmówce- najpierw schudnij, a potem baw się mięśniami..dlatego napisałam o regularnym bieganiu:)

Gość cisowianka0303030
wiecie co .. oddałabym kazda cene aby móc super wyladac.. byc chuda, umięsniona, bo ładna jestem, ale sie zaniedbałam .. i chyba najpierw to by sie przydał psycholog na moje nastawienie..

Gość cisowianka0303030
schudne do 58 kg?? a skad wiesz ile ja waze... naprawde nie wiecie jaka ja jestem, jkocham słodycze, pizze, wszystkie kfc, mc, smażone rzeczy, nienawidze warzyw, lubie słodkie i itylko gazowane napoje, jem sporo na noc .. owoców mało co ... jem duzo, bo podałam sie na tate on je sporo, ale tak nie tyje.. dawno sie nie wazyłam, ale mam 160 cm i waze pewnie cos kolo 70, co najciekawsze ludzie czysto obiektywnie daja mi 58 - 60 kg czyli chyba nie wygladam ale nie mam wagi i boje sie na nia stnąc.. na dodatek slysze tylko wokolo w domu jestes gruba, beznadziejna i tak nie schudniesz no i nie chudne, mam az mysli samobójcze

Gość cisowianka0303030
chcialabym sie ubierac kobieco , ale jak taka krowa jaka ja z takimi łydkami moze wygladac ładnie?:O wyglądam smiesznie, a kupilam ostatanio wysokie szpile, mam wielkie łydy, duże kolana takie w ogole niekobicie ale z tym juz chyba nic nie zrobie, taki uklad :O

Gość cisowianka0303030
przykro mi bylo, jak kiedys kolega mojwgo chlopaka mówi NOO ANIU, JAKIES 2 LATA TEMU to ty bylas taka laska ze masakra, teraz sie zaniedbałas.. wzięłam to na klate, bo wiem jak jest, ale sama wiem jaka bylam ze 2, 3 lata temu i więcej ..:(

Gość cisowianka0303030
ładny, jakie cwiczenia robisz?? jaki czas??

Gość jhgjytt5
po prostu dużo ruchu :) nigdy nie ćwiczyłam, no może po ciąży troszkę. Mam 34 lata. A dodam jeszcze że w wieku 18 lat tez miałam delikatnie za dużo kilogramów.