Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjkl

Mój chłopak jest... MŁODSZY

Polecane posty

Gość ghjkl

Nigdy nie przypuszczałam, że zadurzę się w kimś młodszym... A jednak. Mój chłopak jest ode mnie 6 lat młodszy. Jakoś tak mnie zbałamucił, zakręcił i zanim się obejrzałam, wpadłam po uszy. Teraz drapię się po głowie: czy to aby na pewno dobra decyzja. 6 lat różnicy to jednak troche takie "kiełbie we łbie": imprezy, znajomi, koncerty i niby to wszystko bardzo ważne, ale wiadomo, stabilizacja, wspólne mieszkanie, jakieś dzieci, to u niego odległa przyszłość, a u mnie - niekoniecznie. Zaczęłam się zastanawiać, czy sobie nie odpuścić. Wszelki wkład w dyskusje i konstruktywne opinie mile widziane.

Gość ghjkl
tylko bolec ma taki dziarski że szkoda będzie:(

Gość kudłata Adela
ile ty masz lat autorko? chyba ten wiek nie jest ważny o ile ludzie są na podobnym poziomie dojrzałości życiowej, emocjonalnej...skoro, jak mówisz twój facet nie myśli jeszcze o stabilizacji to może faktycznie powinnas to zakończyć

Gość OlaTola......
A po ile macie lat? Mój też jest młodszy tylko że o 2 i kiedyś to było odczuwalne ale teraz ta różnica się zatarla :)

Dziewczyna, z którą w podstawówce do klasy chodziłem jest z facetem o 5 lat młodszym. ona ma 29 lat, on 24. 5 lat już są razem, 2 lata wspólnie mieszkają i planują dziecko. To, czy Wam się uda zależy tylko od Was samych, więc bądź dobrej myśli :)

To zależy w jakim wieku jesteście bo jak on 17 Ty 23 to nie bardzo, ale jeśli on np 23, a Ty 29 to już większa szansa że jednak Wam się ułoży:) Sama znam małżeństwo z taką różnicą wieku i żyją ze sobą już ładnych paręnaście lat, mają dziecko. Drugą parę znam z różnicą 3 lat i też są udanym małżeństwem z dwójką dzieci. Moim zdaniem to wszystko zależy od Waszej/Jego dojrzałości i od tego jak podchodzicie do Waszego związku Sama mam chłopaka młodszego, ale tylko rok;)

Gość hwdpxx
mój tata jest od matki młodszy i jakoś żyją i mnie mają nawet ojciec wygląda od niej starzej najważniejsze że się kochacie a reszta to chuj

Gość ghjkl
ja 34 on 28.

Gość OlaTola......
W tym wieku chłopak (mężczyzna w tym przypadku) powinien myśleć już poważniej przyszłości. I jeśli ty masz 34lata to wiesz czego chcesz i wydaje mi się że w tej sytuacji wiek nie jest przyczyną jego dziecinnego zachowania bo znam wielu facetów w jego wieku którzy mają rodzinę pracę i dbają o swoich najbliższych i nie w głowach im zabawy