Gość smu na ja Napisano Styczeń 4, 2012 hej. Wiem ze Takich tematow jest mnostwo ale chcialabym zeby Ten temat dotyczył tylko mnie. Jestem z moim chłopakiem 5 lat. Bardzo go kocham. Jakies 2 lata temu spotkał się z dziewaczyna w walentynji, podobno nic między nimi nie było. Bardzo się denerwowałam. Strasznie jestem zazdrosna. On bardziej jest o mnie zazdrosny. Dziś weszłan na jego profil na nk i zobaczyłam że ma ja w znajomych (wiem że dla niektórych jest to nie do pomyślenia żeby zabraniać takich rzeczy swojemu chłopakowi ale będąc na moim miejscu by zrozumieli dlacwego taka jestem)wtedy byłam bardzo zła. Przez nią się kłóciliśmy. Mimo że mówiłam prawdę on jej uwierzył. Ale doszliśmy do porozumienia. Dalej jesteśmy razem. Ja dziś się dowiedziałam że oni pisali. Że on ja zaprosił na nk. Nie no mi to powiedzial. Byłam wściekła. Rozmawialiśmy długo przez tel bo on jest daleko ode mnie. Kłóciismy się. Powiedzial że testem tepa czy tempa i że jestem głupia pizda. Nie odzywany się teraz. Nie wiem co mam zrobic. Bardzo go Kocham ale z drugiej strony jak można tak mówić do ukochanej osoby?:( co ja mam zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach