Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana ponownie

Czy moj facet mnie zdradza?! BŁAGAM POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość Załamana ponownie

Dostał takiego maila "Privet, my dear friend At the touch of love everyone becomes a poet. Honey, I am thinking about you all the time trying to imagine how you look like, what you love, what you wish. Though you are so far away now, a part of you is always here, in my heart www.dolceindi.in/ You will always be a spark of warmth inside me that gives me hope every day. Warm hugs Deisy" W temacie wiadomości: Nice guy wanted A nadawcą jest jakaś Daisy! Boje się że mnie zdradza bo już 2 razy mnie zdradził ale od ostatniego czasu wiem że jest mi wierny. A teraz coś takiego :(

Gość ale peezda
hahaahahahahahhaha:)

Gość fvc fdjvf
dlatego wlasnie po zdradzie musi byc koniec i juz.Pozniej juz sie zawsze bedziesz bac.

Gość oliso
jak raz zdradził to rozumiem ale jak już 2 ? To niestety będzie już zdradzał zawsze. Przykro mi ale taka prawda

Gość oliso
ewidentnie cię zdradza bo honey to skarbie coś w tym stylu i tam jeszcze jest love to już w ogóle. Przetłumacz sobie na tłumaczu google i będziesz wiedziala

Gość oliso
albo ma konto na portalu randkowym czy coś

Gość Załamana ponownie
"Privet, mój drogi przyjacielu Po naciśnięciu każdego miłość staje się poetą. Kochanie, myślę o tobie cały czas staramy się wyobrazić sobie jak wyglądać, co kochasz, co chcesz. Chociaż jesteś tak daleko, teraz, część z was jest tu zawsze, w moim heartwww.dolceindi.in / Zawsze będziesz iskrę ciepła wewnątrz mnie, że daje mi nadzieję na co dzień. ciepłe uściski Deisy" To wyszło z tłumacza google, nie znam angielskiego - znam inne języki. Jakoś wychodzi to dziwne ale cała się trzęsę że coś może być z tego.

Gość Cheryll
hahahahhhahahahahahah nie wierze

Gość raz, drugi
Załamana ponownie - ile Ty masz lat? bo jak ponad 14 to włóż głowę do lodówki i ochłoń, bo nawet jeśli to art to mało wiarygodny. Ty takich maili nie dostajesz? przecież to ewidentny spam, reklama serwisu randkowego wysyłana do wszystkich którzy podali gdzieś swojego maila, choćby na stronie torrenty czy logując się na chomikuj. Dorośnij i zastanów się nad sobą i tym związkiem, bo jak będziecie mieli dzieci a Ty facetowi ufać nie będziesz i takie trzęsawice będziesz odstawiać to zgotujesz maluchom piekło z życia!

to typowy spam, dostaje tego dziadostwa po kilka dziennie. to nawet nie jest zaadresowane do konkretnego człowieka, to jest masówka wysyłana przez komputery zombie do każdego maila jaki się znajdzie w bazie

Gość mariner
TO jest klasyczny spam ;) I SZKODA TWOJEJ ENERGII NA DRAZENIE TEMATU Odpusc ! bo nie ma tematu.:) NIEPOTZREBNIE sie trzesiesz ;)! Widac ktos podlapal jego numer i teraz pakuje mu spam na komorke .Mozna zablokowac numer skad przyslano tylko trzeba pogrzebac w Ustawieniach lub na stronie swojego konta w internecie. A tak na marginesie dziwnym jest ze kontrolujesz jego komorke.Zle to wrozy waszej wspolnej przyszlosci ,bez wzgledu na to czy byl ci wierny czy nie . Osaczysz go a wtedy cie rzuci,Jesli to robisz oznacza ze nie czujesz sie komfortowo w tym zwiazku,wiec rzuc go i poszukaj sobie faceta z ktorym masz lepszy kontakt

Gość Załamana ponownie
Nie, ja nie dostaje maili tego typu. Wiem co to jest spam, ale to wyglada bardzo naturalnie. Do tego to bylo przeslane w - uwaga- NOTATNIKU a nie w tresci samego maila bo tresci jako takiej nie bylo. Spamerowni nie chcialo by sie tak tego ukrywac.

Gość Załamana ponownie
I gdzie napisalam ze dostal to na komorke? Nie wmawiaj mi rzeczy ktorych nie robilam! Dostal to na MAILA z ktorego ZAPOMNIAL sie wylogowac i ta wiadomosc wpadla mi w oczy!

Gość dokladnie!!!
ile ty masz lat? na prawde uwazasz ze ktos tak pisze?! Though you are so far away now, a part of you is always here, in my heartwww.dolceindi.in/...? Pomimo ze jestes teraz tak daleko, czesc ciebie jest zawsze tu w moim sercu na www.dolceindi.in - !!!!!! to ile masz lat?

żaden spamer tego nie ukrywa, spamer to jest programista który pisze wirusy, robaki i inne które kontrolują inne komputery w celu wysyłania takich mail. one idą w setkach tysięcy sztuk, czasami w milionach. ty możesz nie dostawać takich maili bo nie mają twojego maila w bazie - jak ktoś mało korzysta albo nie podaje go gdzieś tam w necie, albo po prostu ma krócej to zazwyczaj dostaje tego mniej. a te reklamy które dostajesz to nie spam - to reklamy na których otrzymywanie wyraziłaś zgodę. Zobacz na to zdanie: Honey, I am thinking about you all the time trying to imagine how you look like, what you love, what you wish Czyli kochanie, ciągle myślę o tobie starając się sobie wyobrazić jak wyglądasz, jak kochasz, czego sobie życzysz. To jest po prostu podpucha która ma na celu nabranie kogoś i skłonienie go aby odpisał lub wszedł na podaną stronę (zauważ że zaraz po tym zdaniu jest podana strona którą ma odwiedzić).

zresztą wiadomości do notatnika często wrzucają same serwery pocztowe. to mogło być wysłane normalnie

Gość eeeeeeeeeeeewwwwwwwweeeeeeeeee
Dareios nie wymądrzaj się ok! Pewnie Cię zdradza. Zakończ to jak najszybciej...