Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabulllinek

Czy kobiety lubią inteligentnych facetów którzy są mądrzejsi od nich?

Polecane posty

Gość nie ma to dla
mnie znaczenia czy jest mądrzejszy i ma lepsze wykształcenie, ważne, żeby nie był ode mnie głupszy

Gość grzybek ...
ja lubie , dobrze jest miec kogoś mądrzejszego obok siebie to daje pewne poczucie bezpieczeństwa , cóż gdzieś jednak tkwi we mnie ,że mnie kiedyś zostawi dla mądrzejszej ode mnie:(

lubia nikt nie lubi zadawać się z głupkami facet musi być przynajmniej tak inteligentny i mądry jak ja :)

Gość df h rt
Ja bardzo bym takiego chciala... ale jeszcze nie spotkalam faceta, ktory bylby ode mnie madrzejszy. Kobiety ze 3.

Gość uyhgtfrdesve
ja mam takiego, przynajmniej jest o czym porozmawiać... wiem, ze jest mądrzejszy a na pewno dojrzalszy niż ja, ale nigdy mnie nie spotkala żadna przykrość z tego powodu zresztą nie mam kompleksu na punkcie swojego iq - nie mam powodu, zawsze są ludzie mądrzejsi i glupsi od nas

Gość simian raticus
Nainteligentniejsi ludzie oczytani są najbardziej! A CI najgłupsi oglądają telewizje!

Gość pitu_pitu
simianie, Ty chyba do tych najinteligentniejszych nie należysz. Naucz się pisać stylistycznie, dziecko!

Gość wczoraj też zakładałaś
Ewa33 to nie łatwo będzie ci takiego znaleźć zważając na to, że jesteś NAJmądrzejsza :classic_cool: 🖐️

Gość a kuku panie kruku:)
fajnie jest mieć faceta,który "ciagnie" mnie w góre, a nie w dół.....

Jest mi to obojętne :) nie czuję sie gorsza jeśli facet wie coś o czym ja nie mam pojęcia. Zazwyczaj jest tak, że potem ja wiem dużo o czymś czym tamta osoba sie nie interesuje.

Gość gość
ja też bym chciała mądrego faceta, ale mam problem, bo ja jestem dość dobrze wykształcona ;) i trudno mi znaleźć kogoś wystarczająco mądrego. Hi hi. No żartuję oczywiście, bo nie chciałabym jakiegoś wielkiego uczonego i badacza, bo bym z nim chyba zwariowała ;) Oczywiście jest wielu mądrzejszych ode mnie, ale trudno mi takiego znaleźć, ja zawsze wygrywałam konkursy w podstawówce, olimpiady w liceum, zawsze najlepsza średnia, wyjeżdżałam na stypendia zagraniczne na studiach etc., zawsze sie dobrze uczyłam, bo co tu duzo mówić lubię się uczyć, juz z przyzwyczajenia ;) znam za to facetów, na moim poziomie, ale wszyscy zajęci, a szkoda, bo są naprawdę kochani ;) No cóż... Ale się wam przyznam, że mam nudne zycie, bez szaleństw, ciągle nauka, wiecznie zarywam noce, czegoś się uczę, a już nie jestem taka młoda, stosy podręczników mam na biurku, na podłodze...i czasem mam wrażenie, że ja sie do życia nie nadaję tylko do nauki. Bo całe życie tylko reprezentowałam szkołę, uczelnię, ciągle musiałam wyjeżdżać, uczyć się, nic mi z tego nie przyszło oprócz gruntownego wykształcenia, nagród, niezbyt dużych sum pieniężnych. Więc nie wiem czy polecam, czy nie takie życie...NUDA

Gość gość
nie, lepiej mieć równego sobie, bo tylko taki cię zrozumie naprawdę.

No podstawa. Ja na inteligencję lecę. Z kimś takim się nudzić nie będziesz :) Zawsze ktoś jest górą, wolę, żeby to był on...nic nie tracę...bo nie siedzę laurach. Nie mylcie inteligencji tylko z nabytą wiedzą i wykształceniem, tak to zwykle idzie w parze, ale nie zawsze.

Gość gość
taaak, inteligencja jest bardzo seksowna, ja tez z tych kujonow co ciezko spotkac kogos ze zblizona hmm wiedza powiedzmy, bo taka super intelignentna chyba nie jestem, raczej oczytana i zainteresowana nauka