Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakkawyona

zyciowa porazka

Polecane posty

Gość smakkawyona

od roku spotykam sie z facetem. nasze poczatki byly trudne bo poczatkowo udawal kawalera, nastepnie przyznał sie do rozwodu pozniej wspolnie podjelismy decyzje ( nie oceniajcie czy madra czy tez nie) o dziecku i jestem w 3 miesiacu ciazy. zaklepalismy nawet termin slubu u ksiedza a tu sie okazuje, że rozwod jeszcze nie przeprowadzony jestem zalamana a on opowiada bajki jak to nie chcial mnie stracic, ze nie dalabym mu szansy wiedzac ( pewnie ze bym nie dala) zyc sie nie chce... jeszcze to dziecko....

Gość ssdfsd
ale se facet zaruchał ha ah aha aha ha ha ha ha

tak to właśnie jest jak się człowiek kieruje uczuciami a nie rozumem. dziecko po roku z facetem który ma tajemnice?

Gość smakkawyona
spodziewalam sie takiej oceny ale plany byly obustronne i jakkolwiek ciezko bedzie w to uwierzyc naprawde przemyslane chcielismy byc razem a teraz tak bardzo nie chce tego dziecka... nie bylam swiadoma tego, ze takie tajemnice są

Gość mialam podobnego oszusta
tylko u mnie obyło sie bez pamiatek a Tobie zwyczajnie wspolczuje... no coz szczescia na klamstwie nie zbudujesz i nie daj sie juz nabrac na to, ze rozwod bedzie zaraz za chwile.....

Gość bazyliada
wow dziecko z zonatym z terminem w kosciele........

jakim cudem bierzecie ślu Koscielny, jeśli on jest nawet po rozwodzie to musiałby mieć jedynie unieważnienie, ale nie zagłebiajmy sie w te szczegóły. Nie rozumiem czemu nie chcesz tego dziecka, nie jest przecież niczemu winne, gościu okazał się dupkiem, trudno bywa. Jeśli bardzo nie chcesz dziecka, możesz go oddać do adopcji :)

Gość smakkawyona
Nie miał slubu koscielnego tylko cywilny stad mozliwosć Nie chce tego dziecka ( wiem że to brzmi zalośnie) myslalam o stworzeniu szczesliwej rodziny... nigdy nie chcialam byc samotna matką wiem, że ono nic nie winne a juz nosi takie pietno.... nie umiem sobie z tym poradzic

Gość perdere
t3ru ja ja rozumiem dziecko bylo chciane ale sytuacja sie zmieniła mam nadzieje, ze to chwilowe i poradzisz sobie z ta trauma powodzenia

Gość fgdfgdfhfdhgh
"nigdy nie chcialam byc samotna matką wiem, że ono nic nie winne a juz nosi takie pietno.... nie umiem sobie z tym poradzic" a kto ci kazał dawać dupska bez slubu? bys sie szanowala to bys nie byla samotna matką..

Gość nofne
a czemu nie ma jeszcze rozwodu? jak z orzekaniem winy, to trwa rok-dwa lata :O