Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

dieta dukana

Polecane posty

to tanie znachorstwo. dobra dieta to dieta z wyliczonymi kaloriami pod konkretną osobę a nie złote środki zawarte w książce jakiegoś szarlatana.

Gość guyhgygyg
Ja byłam na dukance tydzień i tak rozwaliłam sobie żołądek, że dochodziłam do siebie prawie miesiąc. Ale to pewnie zależy od organizmu.

Moja matka ją stosuje i mogę powiedzieć tyle, że jest skuteczna i chyba dość prosta w porównaniu z innymi bo matka nie ma silnej woli do diet a jednak już od dwóch lat utrzymuje fajną wagę na tym dukanie.

Gość Maarta 25
ja na dukanie bylam 3 tygodnie schudlam bardzo szybko 13 kg, jednak musze powiedziec żę to co teraz mam zamiast piersi i tylka to masakra, zwisy.Lepiej wez sie za cwiczenia i zdrowe odzywianie.

Gość a upnę, sobie co mi tam
zmień na dietę tukana, to przynajmiej ci wyrośnie sporych rozmiarow dziób.

wyniki dukana będą różne w zależności od kobiety. bo to jest pseudodieta która nie każe nikomu liczyć kalorii. dlatego jedna laska będzie miała deficyt kaloryczny rzędu 1000kcal, a druga może na dukanie mieć 100kcal. jedna schudnie 15kg w miesiąc i będzie jej wszystko wisieć, a druga może schudnąć 2kg. dobra dieta to taka która jest oparta na twoim indywidualnym zapotrzebowaniu kalorycznym które uwzględnia konkretnie twój organizm i pod to zapotrzebowanie jest wyliczana. to jest dieta. a nie zalecenia "zjedz sałate i popij wodą"

Gość dukanka skakanka
Ja stosuje 1,5 roku, schudlam 35kg i jakos nie tyje, mimo ze juz koncze 3 faze. Na mnie tam dziala.

Gość ja stosuje
diete 1000 kalorii - jestem zadowolona :D duzo ruchu i cwiczen. :P za oknem leje , ale niedlugo wybieram sie na dlugi spacer :P