Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dejotka

nie stać mnie na własne mieszkanie:(

Polecane posty

Gość arkadia zlote
tylko teraz nabijasz kabze bankowi, bo zanim ono twoj e bedzie to troche minie, ale lepiej chyb a miec swiadomosc ze twoje dzieci beda to mialay kiedy, niz tak jak my zostawione na pastwe losu i tulaczki

Gość alexandra warszawa
j a tam juz milam swoje jak mialam 23lata wic da sie tylko treb a chciec

ja dorobiłam sie swojego mieszkania, w sumie domu, tez w wieku 23 lat, tzn moze nie mojego, bo w sumie póki co banku...niestety nie każdy ma takie szczęście by odrazu dostać umowe na czas nieokreslony. w przypadku mojego zawodu bankowi wystarczyła umowa na 10 lat, bo u nas wszystkim przedłużają umowy do emerytury. Mnie się wydaje, że to jest bardzo niesprawiedliwe, że na własny kąt trzeba się zadłużać na xxx lat. przecież dach nad głową to podstawa egzystencji. Z pracaa tez jest coraz gorzej, chociaż są tacy, którzy widzą w rządach tuska rozwój kraju...:/ ile bym dała za to, by móc swoim dzieciom pomóc gdy będą wchodziły w dorosłość, ale póki co słabo to widzę.

Gość na Mazurach taniej
udało mi się zamienić M-4 własnościowe w Warszawie, mieszkanie odziedziczone po rodzicach, na dom, a właściwie domiszcze na Mazurach. Jestem szczęśliwą posiadaczką prawie 200m2, prawie 100 metrową posesją z dostępem do jeziora. Wykonuję wolny zawód, miejsce zamieszkania nie ma znaczenia.

Gość na mazurach a gdzie mieszkasz?
Myslisz,ze dzialka w wegorzewie znajdzie zainteresowanie?

Gość na Mazurach taniej
ja znalazłam o rzut beretem od Mrągowa - cudowna przyroda, aura, sama w wolnych chwilach zajmuje się swoją sadybą. jest cudownie, nie żałuję, sprzedać zawsze mogę z zyskiem.

Gość na Mazurach taniej
w Węgorzewie? - oczywiście, chyba jeszcze lepsza lokalizacja.

to nawet niedaleko wegorzewa ale masz zaraz przy jeziorze ja mam 2 dzialki w wegorzewie ,chce sprzedac i sie zastanawiam czy znajda nabywcow

jeszcze sie tym nie zajelam musze o tym pomyslec bo mam za daleko zeby tam cos dzialac

Gość na Mazurach taniej
znajdziesz na pewno, toż to przy szlaku Wielkich Jezior. Radziłabym jednak podejść do sprawy bez pospiechu [o ile możesz], więcej ugrasz. Nie wiem jakie działki masz, ale wiem, że są ludzie, którzy chętnie zapłacą za atrakcyjną lokalizację.

jedna budowlana,nawet stoi dom ale doo rozbiorki raczej chyba,ze ktos chcialby go dokonczyc 1100m a duga tez cos 1000m ale bez mediow

nie spieszy mi sie ale musze cos z tym pomyslec bo mieszkam 600km i naweet nie mam jak tam jechac jak myslisz ile za takie dzialki mozna zaproponowac?

Gość na Mazurach taniej
05.01.2012] 22:01 [zgłoś do usunięcia] na mazurach a gdzie mieszkasz? jeszcze sie tym nie zajelam musze o tym pomyslec bo mam za daleko zeby tam cos dzialac Ktoś w moim imieniu z tyloma błędami ten wpis uczynił. Niepotrzebnie, ja swój język znam i umiem się nim posługiwać, rzecznika prasowego ani "papugi" również nie potrzebuję. Dziękuję za pomoc, ale było to co najmniej niepotrzebne.

Gość Oczywiście że
jeśli zamieniłaś M4 w Warszawiena na to domiszcze to raczej biznesu nie zrobiłaś.6Lat temu kupiłem tzw. siedlisko 1,5ha z własnym stawem 1500m,dom 200m,budynek gospodarczy 250m/murowany/,w środku lasów za 70 ooo zł.Doprowadzenie chałupy do eleganckiego standartu kosztowało mnie ok.150 000 zł.Od czterech lat mieszkam tutaj na stałe.

Gość twoja mmm
są 3 sposby w tym jeden losowy: -albo zacznij kraść (robić wały) -albo spiepszaj za granice gdzie są wysokie zrobki przy których będzie Cię stać na kredyt na mieszkanie (niekoniecznie w Polsce! - najtańsze mieszkania są :na Białorusi, Litwie, Łotwie, Rumuni, Mołdawia i chyba Albania nad morzem Adriatyckim) - albo wygraj w lotto

Gość alexandra warszawa34
mazury hm.. tam nawet kawalerke za 50tys kupi sie.. tylko co tam robis? jak sie nie ma wolnego zawodu?

ze o co chodzi?

Gość na Mazurach taniej
jak myslisz ile za takie dzialki mozna zaproponowac? Nie mam pojęcia... zależne to jest od tylu czynników - wielkość, zagospodarowanie, położenie, media. Nie, nie jestem w stanie nawet w przybliżeniu podać jakichś konkretnych wartości.

Gość alexandra warszawa34
to pytasz a nie znasz wartosci? rzecoznawca ci wyceni

no nie znam wartosci dzialki leza obie w miescie,przy wjezdzie jedna 1100m zabudowana ale stan surowy,media,obok domki druga dalej,bez nediow-1000

Gość na Mazurach taniej
oczywiście, że nie, nie twierdzę i nigdy nie twierdziłam, że zrobiłam dobry interes, ale ja jestem szczęśliwa, znalazłam swoje miejsce, staw rybny też mam, na razie tylko karasie tam grasują, ale to dlatego, że nie ma gospodarza. Ja baba sama gospodaruję.

Gość bhu78
dzis kawalek ciupki to marzenie mlodych, biora kredyt na 40lat jak by mozna bylo to i na 10000, aby miec swoje m....salon z kuchnia i mala sypialnia inazywaja to 2 pokoje, ...ale coz mamy takie realja a nie inne.

Gość Oczywiście że
ja też sam gospodaruję.Uwielbiam przyrodę i mieszkam na tym ranczo z suką,posokowcem.Pochodzę z Warszawy i na wszelki wypadek mam tam mieszkanie ale mam nadzieję tam nie wracać.

Gość aska wola34
j a wynajmuje w wawce zapyzila kawalerke za 1300plus opaty ok 23m..mla stara brzydka sredni mnie n a nia stac al e nie mam wyjsci a innego i bule juz od 10 lat:) szans o na swoje.

Gość Kocham jak ktoś mówi
że DOROBIŁ SIĘ swojego mieszkania w wieku 23 lat, a później dodaje że w sumie to wziął kredyt :D:D No po prostu UWIELBIAM :D

Gość na Mazurach taniej
mam za to przestrzeń, w której moje dzieci czują się jak ryby w wodzie. To nie warszawskie 56 m2 z widokiem na śmietniki, sklep i mieszkania w drugim bloku... Najważniejsze, że czuje się tu szczęśliwa, a i dodatkowa pracę łatwiej tu dostałam niż w stolicy. O opiece na 3 dzieci już nie wspomnę...