Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaolaolala

były związek chłopaka, jak sobie z nim poradzić? :(

Polecane posty

Zrób sobie to jako postanowienie noworoczne - nie poruszać jej tematu. Jak o niej wspomnisz to za karę posyp język solą, pieprzem lub innym paskudztwem żeby szczypało :P może się odzwyczaisz :)

Gość karolaolaolala
żabullinek nie, on tak nie powiedział. on mówi że chce ze mną już zawsze być, ale ja przez to że mam niską samoocenę myślę sobie że jestem gorsza od tamtej i że pewnie on mnie nie będzie chciał :(

Gość lord stront
Myślę, że pomysł z cegłą był najbardziej sensowny

Gość karolaolaolala
salome89 chyba naprawde masz racje, powinnam sobie jakąś karę ustanowić za poruszanie tego tematu :) żabullinek noo czasami też mam ochotę żeby on był zazdrosny o mnie i wspominam o jakichś chłopakach, hehh. to w sumie nic nie daje bo on wie że kocham tylko jego :)

no widzisz ale to nie działa bo ona duży staż z dziewczynami.Ja to sądzę że ty za nim szalejesz a on się tobą zabawia. Albo jesteś zazdrośnica. ty przypadkiem nie jesteś zakompleksiona? Masz może słabe powodzenie u chłopaków? bo masz niską samoocenę.

Gość Kredkaaaaaa
hehehe z tego co przed chwila pisalas to Ty sie sama na siebie wsciekasz!Ze np.masz za duzo kg.!On nie wspomina o swojej bylej (sama tak pisalas) to po co sama zaczynasz temat?Laska.....On chce Ciebie wiec nie rozpamietouj starych czasow....tak z ciekawosci,jestes dziewica?Pisalas,ze nie maialas wczesjiej zadnego faceta....tak tylko pytam sie

Gość karolaolaolala
no wybacz, ale to że się mną zabawia to ostatnie o czym mogłabym pomyśleć ;/ po prostu nie mam doświadczenia z facetami, mam niską samoocenę i jestem zazdrosna i przykro mi że on kiedyś jakośtam kochał inną i że z nią seks uprawiał ;/

Gość anka 27
Miałam identycznie , mój tez był moim pierwszym a przede mną miał inne związki, tez mnie to męczyło , robiłam mu wyrzuty.To ci przejdzie, jeśli to ty poczujesz ze on naprawdę cie kocha, szanuje i nie widzi świata poza tobą a nie tylko jego słowa ze one się nie liczą,ty musisz to czuć! Teraz jesteśmy razem już prawie 4 lata i wiem,że nieważne są pierwsze, ważna jest ta ostatnia.

Gość karolaolaolala
przed nim byłam dziewicą, ale teraz już nie ;p sama wszczynam te awantury, on nic nie mówi na ten temat, echhh... naprawde chyba tylko pozostaje mi język sobie odgryźć ;p

Gość Kredkaaaaaa
Karola.....masz obsjeje na temat tego iz Twqoj facet kochal kogos innego przed Toba......widze,.ze sama widzisz ,ze masz problem bo np.tutaj piszesz ......On Cie kocha i to sie liczy:D

Gość kaskada26
powiem ci tak-u mnie było identycznie,ciągła zazdrość i nawet płacz z powodu tego,że był ze swoją ex 2,5 roku,mieszkali razem,seksili się ile wlezie itd.(tak to sobie wyobrażam).Przeszło mi dopiero po naszym ślubie.Na prawdę.Tylko,to,że mąż mi przysięgał miłość i teraz już jest na serio mój do końca świata sprawiła,że trochę się uspokoiłam.Kocham go nad życie ale nieraz wciąż mnie pobolewa,ze z nią spał,najgorsze to wyobrażać sobie ich seks...o Panie:((przecież jego ciało należy tylko do mnie,kocham każdy jego skrawek,mam dreszcze jak myślę o jego torsie cudownym i pośladkach i myśl,że ona je pieściła mnie zabija.Teraz już jest lepiej,bo jest oddanym mężem i ojcem naszej córeczki,ale do momentu slubu świrowałam tak jak ty.

Gość karolaolaolala
Wiem że to mi minie dlatego nie skąpie mu pośladów bo wiem ze mnie nie zostawi. Dzieki za wsparcie.

Gość karolaolaolala
kaskada Jezu dokładnie ja to samo teraz mam w głowie :( jak sobie wyobrażę jak on ją tam lizał i pieścił.. to okropne. i że ona jego też pieściła że dawali sobie nawzajem rozkosz. to mnie tak boli :(

Gość karolaolaolala
to o pośladkach to fejk ;/ dzięki bardzo

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Hmmmmmmmm.....ciekawe czy faceci tez sa tak zazdrosci o Nas..o kobiety:D...ze mialsym,y i kochalysmy kogos innego przed Nimi:D

Gość karolaolaolala
Boli mnie to ze stawiali sobie nawzajem kloca na klate :(

Gość karolaolaolala
skonczcie z tym bzdurnym podszywaniem sie :/ a faceci to moim zdaniem zazdrośni nie są, oni po prostu uważają że np skoro teraz jestem z nim to kocham jego i tyle

Gość kaskada26
karola wiem,że ktoś się podszył,spoko.Słuchaj,ja na serio wciąż nie moge tego przecierpieć,np.mój mąż lubi wyuzdany seks,w sensie odważny bym bardziej powiedziała,a nie wyuzdany,lubi oral,lubi 6/9 i często to sam prowokuje to ja sobie własnie myślę,że jej to też robi.Ja go ubóstwiam,ale na prawdę nie mogę znieść,że z nią to robił,a jestem pewna,ze tak jest..jest dobry w te klocki..no,ale cóż.Wiem,że za mną szaleje,mimo,że mamy roczne dziecko to czasem dorwie się do mnie jak zwierz,wiem,że inna nawet mu nie w głowie,ale te myśli o byłej powracają.

Gość karolaolaolala
Boli mnie to ale jem zupe i zycie idzie dalej

Gość karolaolaolala
mój chłopak właśnie też ostatnio zaproponował coś nowego w łóżku, co niby jest świetne, a mnie nagle uderzyła myśl że z nią to robił. takie małe byle co, a mi się już jej obraz w głowie pokazuje i to jak to razem robili. męczy mnie to czasami..

"mój chłopak właśnie też ostatnio zaproponował coś nowego w łóżku, co niby jest świetne, a mnie nagle uderzyła myśl że z nią to robił. takie małe byle co, a mi się już jej obraz w głowie pokazuje i to jak to razem robili. męczy mnie to czasami.." Masz obsesje!!!! Nie pomyslalas,ze On Cie kocha i chce byc z Topba a nie z byla??!!!!!Jak byc chcial byz z NIa tpo by nie byl z Toba!!!!

Ciesz sie,ze On Cie kocha a nie mysl CO BY BYLO GDYBY..... bo to huja warte!!!! Zaczynasz mnie wkurwiac...ludzie maja powazne problemy!

Gość karolaolaolala
właśnie ostatnio powiedział, że w pakiecie ze mną dostaje także i byłą ;/

22-Ale jak można być zazdrosnym o to że on seks z kimś uprawiał jak on jak miał 23 lata to ty miałaś 15, no dobrze że robił to z osobą którą kocha chyba niż z hymmm kimś jakimś tam.

Gość karolaolaolala
możemy zakończyć temat chciałam się tylko wyżalić i dowiedzieć czy tylko ja taka jestem czy inne dziewczyny też mają takie myśli... wiem że to mój problem i musze się sama z nim uporać, takie głupie myślenie na nic mi się nie zda. kocham go, on mnie i tylko to powinno mnie interesować. dziękuję wam wszystkim za wsparcie i życzę żebyście nie miały takich problemów jak ja.

Gość vbbghb
miałam podobną sytuację, tyle że ja znalam jego byłąmiałam wtedy skonczone 16 lat ale z czasem to mija uwierz mi:) jestem w twoim wieku i alej z nim jestem zis sie z tego smieje:)

Gość kaskada26
karola pamiętaj,że we mnie masz wsparcie,ja po prostu myślę,że mają tak dziewczyny bądź kobiety,które na serio mają obsesję na punkcie swojego faceta,ja muszę się przyznać ,że ją mam!nic na to nie poradze.Kocham go do utraty tchu.