Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka1100

Starzejący się faceci latający po dyskotekach -smutne to

Polecane posty

Gość nie chec nic
"i nigdy nie postrzegałem jej, jako staruszki. Zwyczajnie obcowałaś np: z kobietami typu ANNa Seniuk która w "40-latku" ma tez 32 lata, a wygląda na 54." Ty jestes facetem, a ja kobieta i inaczej na to patrzylam ,wiec mi tu z tekstami o bydle nie wyskakuj.A jak juz dajesz jakies fotki to dawaj realne, a nie w photoshopie przerobione.

Gość lola22zślaska
brawo autorko brawo

Gość autorka jest stara
i chce by się nią ktoś zaopiekował. Bravo autorko konaj z zazdrości - że twoi rówieśnicy chadzają na imprezy, a ty z tłuszczem gnijesz w niedzielę w domu. Jako otyła 30ka możesz się realizować tylko jako gospodyni, i matka. I wmawiać sobie ze inni sa niedojrzali bo szczupli opaleni i czyści.

Gość partiOLlnajt
Egoist 31 po pierwsze trafny nick Po drugie musisz zrozumiec, ze ludzi sa rozni. Dla Ciebie priorytetem w zyciu jest kaloryferek na twoim ciele, odpowiedni krem do twarzy by utrzymac jego piekno, kolejny olejny obraz na scianie , ktory ma robic wrazenie. Chcesz byc piekny, otaczasz sie pieknymi przedmiotami. Ok, nic w tym zlego. Jestes prawdopodobnie wrazliwym na piekno esteta. Niestety...na tym sie chyba konczysz.Jestes jak piekna fasada, za ktora .....wieje pustka. Sa mezczyzni, ktorzy czerpia przyjemnosc z mieszkania ze swoja kobieta, odczuwaja wzgledem niej, obok samej namietnosci, duzo cieplych uczuc. Postanawiaja miec dziecko i sa wspanialymi ojcami, pelnymi ciepla, cieprpliwosci, madrosci, ktorzy znajduja radosc w pomaganiu w rozwoju dziecka. Ja mam szczescie miec takiego ojca. Ty nigdy nie doswiadczysz takiego zycia, ciepla rodziny, domowego ogniska. Z ewolucyjnego punktu widzenia jestes malo przydatny. Piekny kwiat, na ktory mozna popatrzec i nacieszyc oko, ale na tym sie konczy jego rola. Jak zacznie wiednac nikt nie bedzie mial ochoty go pielegnowac czy odwiedzic, bo on sam nigdy niczego nie dal i nie zrobil bezinteresownie drugiej osobie. Taki egoist. Zrozum , ze ludzie maja rozne prorytety i potrzeby. Ciebie cieszy kolejny olejny obraz w salonie, innego mezczyzne coreczka wtulajaca sie w jego ramiona. Jestes bardzo ograniczony intelektualnie skoro uwazasz, ze twoje priorytety sa wazne i takie samego dla kazdego mezczyzny. Nie sa. Wierz mi, ze sa ludzie, dla ktorych to ty jestes godny pozalowania. Pomyslales , ze jakis tatusiek w duchu smieje sie z twoich wymanikiurowanych paznokietkow?

Gość partiOLlnajt
W sumie to nie jest jeden tatusiek. Jest cala rzesza facetow, ktorzy pogardzaja wymanikiurowanymi paznokietkami.

Gość Nic strasznego
Mam 50 i razem z mężem lubimy się pobawić np jak jedziemy na narty i ostatnio na dyskotece przyszedł facet na oko 50+ dobrze ubrany i dość przystojny z 3 laskami ok 19 lat flaszka na stole a on to jedną głaskał drugą całował to była żenada .

partiOLlnajt W sumie to nie jest jeden tatusiek. Jest cala rzesza facetow, ktorzy pogardzaja wymanikiurowanymi paznokietkami. //////////// no tak ale ja: nigdy nie maniukiurowałem paznokietków, i zapewniam ze jest jeszcze większa rzesza facetów, pogardzająca mężczyznami- grubasami, którzy kryją się za barykadą "roli ojca". Cały twój wywód, to prezentacja żeńskiego punktu widzenia, na temat sensu posiadania dzieci. Wykształcona przez estrogen. I wiara w to, że twój facet jest taki sam jak i ty. A twój facet prawdę o tym jak mu się żyje, powie tylko innemu obcemu facetowi. Wobec ciebie nigdy nie będzie szczery. Po co ma cię urazić. -10kg otyłości, wygląd potwora, ubiór łachmaniarza, praca do 22:00, 5h snu, 4 dni urlopu rocznie, spłata kredytu za mieszkanie, i samochód, do 60-ki. Naciągany Sex z zona raz na 12 miesięcy. To wszystko rekompensować ma córeczka ?. A jeżeli twój idealny facet zakocha się w innej, piękniejszej, zgrabniejszej dziewczynie z okładki ? - co wówczas ?. Dalej będzie ideałem, z którym nie będę mógł się równać ?.

Gość partiOLlnajt
Z Toba nie ma co dyskutowac Egoist. Jestes przekonany, ze wszyscy faceci odczuwaja tak samo i maja takie same priorytety. Moj ojciec ma w dalszym ciagu ogromne poklady milosci w stosunku do mojej mamy i do nas. I nie, nie udaje tego.

Gość partiOLlnajt
a manikiurowanie paznokietkow mozesz przyjac jako pewnego rodzaju przenosnie ;) chodzi o styl zycia

Moj ojciec ma w dalszym ciagu ogromne poklady milosci w stosunku do mojej mamy i do nas. I nie, nie udaje tego. ///////////////////////////// Twój ojciec jest już starzejącym się człowiekiem. Starcy kochają swoje dorosłe młode dzieci. Mówię o mężczyznach młodych którym rodzicielstwo odbiera młodość i wygląd. Twój ojciec kocha matkę, ale jak przyjaciel, jak brat, a nie jak mężczyzna. Na pewno nie podziwia jej za ciało i urodę. Podziwia natomiast setki pięknych kobiet na ulicy, i marzy potajemnie o sexie z nimi, i byciu młodym. Ale co ty możesz wiedzieć o facetach? - jak żyjesz w bańce mydlanej swojej wizji świata: "dzieci dzieci partnerstwo dzieci". Twój ojciec wobec matki, jest tym, kim wy jego dzieci chcecie by był. Spełnia wasze oczekiwania, natomiast głęboko w sercu, marzy o innych pięknych kobietach i ich ciałach. Myślisz ze ci o tym powie?. Mi obcemu to wyzna, ale Tobie córce, nigdy. By ci zburzyć idealną wizję odczuć twoich rodziców, wobec siebie?

Gość partiOLlnajt
Dopuszczam taka mozliwosc, ze od czasu do czasu moze zachwycic sie piekna kobieta na ulicy moze nawet pomyslec o seksie. W koncu jest tylko czlowiekiem, nie? Szczesliwe pary tez od czau do czasu moga miec takie mysli. Jak jestes w zwiazku z kobieta czasem natrafisz na piekne i pociagajace, ale nie lecisz do nich ze zwieszonym jezorem i nie spelniasz kazdej goretszej mysli i fantazji?

Gość partiOLlnajt
ile wytrwales najdluzej w zwiazku Egoist? podejrzewam, ze nie dluzej niz 3 lata.

Gość fffujfhfh
kaz dy zwiazek ma sie zle po 2 latach. po kiego wala pertolic z blanka,to stara prowokatorka , pisze artykuly dla redakcji.

Gość fanka egoista
O TAK EGOIST!!! TYLKO Ty masz rację o PANIE, TY wiesz wszystko NAJLEPIEJ o innych, bez CIEBIE ten świat byłby niczym. JAk zejdziesz z tego świata, ptaki staną w locie, a żałoba po kim dzong ilu wyda się tylko nic nie znaczącą chandrą :O

fanka - wiesz ze w 50%-ach mam rację. Prawda leży pośrodku. Rację ma ta osoba, która twierdzi ze są faceci którzy jako dojrzali i dorosli, znający życie, siebie, i jakość swojego DNA. Chcą mieć dzieci, i o nich marzą. To prawda. Ale i rację mam ja, twierdząc, że po kilku latach obcowania z tymi dziećmi i ich matką. Mogą chcieć porzucić i je, i swoja żonę. Czyli zostawić coś, o czym szczerze kiedyś marzyli. Dla nowej, obcej, czystej, młodej, pachnącej "dziewczyny z okładki". która będzie piękniejsza i bardziej przebojowa od poprzedniczki. A na swoją żonę (kiedyś silnie kochaną ), już nigdy nie spojrzą. I pomyślą: "co ja w niej widziałem ?". Prawda leży pośrodku.

Gość Egoist
Jem kupe :classic_cool::O

Gość asrasranie
Kazdy facet zostawi starsza zone dla mlodej siksy, albo bedzie ruchac na boku,ale wy kobiety wolicie sie oszukiwac do konca zycia.

Gość BIanka1100
Egoist*_31 idź spuścić się na twarz jakiejś nastolatce, zamiast chwalić się meblami.

Gość executiona
Egoist to stary rupieć, sexowne laski wolą młodych i jędrnych

Gość blanka widze ze pamiatasz topy
egoisteeeeee buahhahhhhhaa No z tym spuszczaniem na ryj toz to byla porazka :D:D

Gość Egoist_*31/
dlaczego porażka ? - bawił mnie ten topik. przecież założyłem go by was wnerwić :)

Gość takiego
kretyna jak Egoist_*31, to nawet stara baba by nie chciala, moze dlatego tak sie tu wyladowuje na wszystkich

Gość znów wyszło że egoista
ma rację

Gość nie zaczynajcie znowu
:O :O

Gość Dziewczyno ktora napisałaś ten
artykuł . Weź się puknij w czoło kochanie, to ich życie i decydują, robią to na co mają ochotę .Aha, zapomniałam,że jesteś jakąś biedna dziewicą albo zrospaczoną 40-stką ,której nikt nie chce to spoko.

Gość Wole bursztyn od diamentu
Blanka1100 Jesteś nienormalna albo to prowokacja.

Gość qtośik
a mężowie w domach zazdroszczą tym facetom:)