Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lcmewc'lwm

pare dni temu wbila mi sie osc w dziaslo--i cos jest nie tak

Polecane posty

Gość ;lcmewc'lwm

wygrzebalam ją chyba calą po 2 dniach bo wczesniej nie bylo jej widac a teraz czuje ze mam spuchniety wezel pod zebem ale juz tak nie boli mocno wiec chyba wszystko sie goi?? wyjelam ją pensetą ktora wczesniej zdezynfekowalam-sporo krwi bylo ;/ sama nie wiem gdzie sie z tym udac?

Gość ;lcmewc'lwm
sama nie wiem;/ juz nigdy zadnej ryby brrr

Gość ;lcmewc'lwm
ile powinnam sobie dac czasu na przejscie tego? czy jesli pojde do dentysty to cos on zaradzi??

Gość podranilas
podraznilas dziasko po prostu . Kup w aptece jakas masc na dziasla - grosze to kosztuje i smaruj - zejdzie tez tak kiedys mialam

Gość ;lcmewc&
ale tez mialas spuchniety wezel??? tyle ze ja tej osci odrazu nie wyciaglam bo jej nie widzialam i myslalam ze tylko myzlela i poszla z chlebem do przelyku:/ a potem po 2 dniach zobaczylam cos bialego taka nitke i ja wyciagnelam przy dziASLsle bo wogole tam cos bylo nie tak

Gość maru
Mnie cos weszło pod koronę zębową a dziąsło, nie mogłam tego wyjąć, przez pare dni, w końcu chyba się wypłukalo....ale jak będę u dentysty to jeszcze powiem żeby mi sprawdzila.

Gość ;lcmewc&
tylko ze nawet ciezko bylo okreslic czy to dziaslo czy jezyk:/bo tam po tej stronie bylo dopiero potem zauywaxylam tą biala nitke

Gość ;lcmewc&
tak wogole jak dentysta sprawdzi czy cos tam jest??:o zdjecie ??