Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość utuyu

Czy ja jestem pojebana? Czy to ogłoszenie jest pojebane?

Polecane posty

Gość utuyu

WITAM Szukam jedynie kobiet - studentek rowniez ktore niemiałyby nic by przeciwko umowie z uległą kobietą i w mieszkaniu czasem moglabym im uslugiwac i nie krepowałoby ich by na czas wynajmu włascicelka sluzyla im a jak sprzatnie nic przeciwko by w domu kleknela i pocałowała was w stope jako wyraz wdziecznosci to nie duze wymagania ktore niezprawilyby wam klopotu i moglabym liczyc ze dyskretnie forma ta bylaby zaakceptowana. A ZATO Te drobne gesty i uslugiwanie byloby w niekrepujacej was formie w wyznaczonym czasie wam odpowiadajacym i tak by nie byl w niczym krepujacy lub narzucal sie wam jako lokatorkom. Zapewniam b.dobre warunki , Zapewniam ze umowe na czas długiego okresu wynaju moglabym zawrzec . Szukasz ładnego mieszkania ,urzadzonego i gotowego do zamieszkania ,oplaty chcesz by byly niskie a standard wysoki ? Jeśli to ci odpowiada jesli chcesz zaopiekowac sie ładnym 3 pokojowym mieszkaniem na Bielanach ,oplaty (czynsz+swiatło,woda) około 600zl. mieś. Do mieszkania szukam 1lub2 lub 3 kobiet chetnie studentki . Prosze o podejscie powazne i przemyslane odpowiedzi akceptujace moja prosbe :) czekam na wiadomosci i ewentualne pytania oraz zdecydowanym Paniom wysle foto mieszkania kontakt itd. http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-dom-mieszkanie-wynajme-prywatne-wlasciciele-mieszkan-Dominujace-Studentki-a-do-mieszkania-szukam-ulegla-W0QQAdIdZ343032197

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować