Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pshotka

nie mam pracy od 3 lat

Polecane posty

Gość pshotka

siedze w domu z dzieckiem i dziczeje nie mam na nic siły juz nie moge pracy tez zabardzo nie moge zn i tak mija dzeń za dnie m jeszcze chwila i bede miała depresje czuje sie jak ktos gorszy nie potrzebny bez perspektyw szans ktos kto nie ma nic i nic go nie czeka

Gość g788888884f
ni e masz bo co?> nie chcesz?? xzy jak wychwanie dziecka to tez praca

Gość pshotka
nie mam bo albo nikt mnie nie chce nie odpowiada na moje cv dzieńnnie wysyłam około 10-20 a jak odpowiada to proponuja mi max 1200 zl a tyle to opiekunka kosztuje a to jest praca baz mozliwości awansu np recepcja ,rejestracja sekretariat itp

Gość g788888884f
no al e ty jestes 1 myslisz??? miliony kobiet tak ma po co ci dziecko bylo? myslalas z e sie zmieni?? hehhe nic sie nie zmieni ciesz sie z e stry zarabia i glodna nie jestes jak ci sie humor poprawi to idz do pracy za 1200 i oddaj to babie za oipieke lepiej sie pocxzujesz? bo mnie by dopiero dopadla deporecha ze na kogos robie. wychowuj dziecko i tyle

Gość ja bym sporo dala za prace
za 1200zl...

Gość pshotka
ja nie mówie ze 1200 to za mało ze za tyle nie pojde ale ja te pieniądze musze oddać na opiekunke i nawet na dojazd nie zarobie

Gość TO sie staraj o przedszkole
a nie opiekunke, jest tansze

Gość bebabydoll
ni e bo on e mysla ,z e mezus , slubek i dzidzius i juz..; bedzie paradise do roboty sie brac a nie sl;uby i dzieci wam w glowie, mnie nie stac a mam 35lat i stac nie bedzie iu plakac nie bede... dziecku trzeba cos zapewnic.

Gość alexandra warszawa34
biez sie do roboty kobieto a nie n a meza liczysz.

Gość fhgfjhgkjl;kgh
pieprzysz bzdury, moja mama jest opiekunka i ma 6 zl na godzine, na miesiac wychodzą grosze, na pewno nie 1000 zl

To sie postaraj o przedszkole idiotko. A to ile zarobisz nie ma znaczenia, bo nabywasz doswiadczenie na rynku pracy. No chyba ze Twoim atutem ma byc szybkie zmienianie pieluch na zmiane z przecieraniem zupek , to lepiej zostan w domu.

Gość alexandra warszawa34
niania w warszawie to od 10- 20h z a godzine takie sa stawki za mniej to moze zulica jakas ci przyjdzie sorki....

Gość alexandra xxx32
chyba w pcimie dolnym za 6zl-ok i plis mamusko nie wyzywaj

a ja nie pracuje już od 7 lat bo najpierw musiałam odchować jednego syna a teraz mam roczniaka i właśnie próbuje założyć swój interes i jest OK. nie ma co się przejmować ja też już zaczęłam fiksować bo ile można siedzieć w domu ale nie da się ukryć że to niezapomniany okres w moim życiu. Ty też go nie będziesz żałować choć teraz wydaje ci się to straszne. Nie ma co szukać czegoś na sile bo na dobre to nikomu nie wyjdzie. W odpowiednim momencie znajdzie się i odpowiednia praca.POWODZENIA

Gość tak czekaj na odpowiedni momen
t jak bedziesz na emeryturze za 640zł miesiecznie to bedziesz niezwykle szczesliwa z tego powodu, ze czekalas z praca na 'odpowieni moment' :O

Gość ALLYS
To może zaopiekuj się czyimś dzieciakiem. Będziesz ze swoim + drugi a i kaska wpadnie