Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia0729

ciaza czy nie??

Polecane posty

witam kochałam sie z chłopakiem bez jakich kolwiek zabezpieczen on troszke skonczył we mnie było to tak 11 dni przed spodziewanym okresem na drugi dzien kuło mnie cos lekko w jajnikach po 3 dniach od stosunku dostałam okres nie był obfity lecz niewielki takie wieksze plamienia napoczatku brazowe a pozniej nabrały koloru czerienszego ale trwał tak przez 6 dni teraz nic mi nie dolega czasem wydaje mi sie ze boli mnie brzuch nie jem duzo czasem mam lekki zawirowania głowy ale nie weim czy to cos znaczy czy moge byc w ciazy????

Gość iouo
jestes w ciąży a ja jestem Kaszpirowski ha ha ha

moze ktos miał podobnie to mi podpowie bo narazie nie mam mozliwosci kupienia testu ciazowego

Gość naimma
skoro masz wątpliwości i minęło więcej niż 2tyg. od stosunku to zrób test.

Gość o zesz w morde:(
dziecko,nie puszczaj się bez zabezpieczenia to nie bedziesz miała takich dylematów

Gość naimma
a chcesz ciąży czy nie?

juz nie jestem dzieckiem ale nie mam w tym czasie mozliwosci kupienia testu a jak mam to w głowie to jak mam sobie sama wyjasnic to

heeh ja powiem ze tak to odpowiesz ze jestem a jak nie to odwrotnie.... nie weim raczej zdaje sie na toco bedzie to bedzie

Gość naimma
nikt ci nie powie czy jesteś czy nie. Tylko test może coś powiedzieć. Ale jesli to ciąża to wszelkie krwawienia wymagają natychmiastowej konsultacji z lekarzem.

Gość naimma
który teraz masz dzien cyklu i ile minęło od stosunku?? plamienia implantacyjne sa krótkie i nie trwają 6 dni.

krwawienie sie skonczyło juz a rozpoczeło sie trzy dni po stosunku a od niego mineło juz 11 dni dzis powinnam dostac normalny okres ale nie mam go

Gość naimma
jak na implantację to raz że zbyt szybko po stosunku a dwa że zbyt długo bo aż 6 dni. Może to jakieś zaburzenia hormonalne. Zostaje ci czekać i zrobić test.

bo jak czytałam nma necie to pisze tam ze ta inpl...moze trwac od 5-10 dni i roznie wystepuje albo słaba lub silniejsza i łatwo ja pomylic z normalnym okresem. tak bym sie nie obawiaął ale jak wyszło tak ze skonczył moj partner troszke we mnie to jakaos to nie daje mi spokoju

Gość naimma
nie, pomyliłaś się implantacja czyli zagnieżdżanie zarodka to krótkie i skąpe plamienie albo krwawienie które może wystąpić 5-10 dni po zapłodnieniu a nie że trwa ona aż przez 5-10 dni. Za rozpoczynający się okres może być wzięta ale nie za standardowy okres.