Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anyalo

Chciałabym otworzyć sklep z ciuszkami i artykułami dziecięcymi- poradzicie?

Polecane posty

Witam Jak wspomniałam w temacie myślę o otworzeniu małego osiedlowego sklepiku z ciuszkami (0-3) i artykułami dziecięcymi takimi jak butelki, smoczki, śliniaczki itp. może ktoś mi powie jaką marże mogę narzucić i jakie mogą być zyski. Wiem jako mama 2 małych dzieci że takiego sklepu w okolicy nie ma a potrzeba jest duża bo rodzin z małymi dziećmi jest naprawdę dużo. Mam pomysł oparty potrzebą rynku, mam już lokal, staram się o dotacje z PUP ale brakuje mi pewnej wiedzy. Może podzielicie się wiedzą w tym temacie. Pozdrawiam

Gość piszę prace
hej mam pytanie piszę pracę o działalności gospodarczej i został mi tylko podpunkt "Plan, organizacja pracy" Mam pytanie co tam należy wpisać, godziny otwarcia? Wie ktos?

nie orientuje siew tym tak dobrze, ale wiem, że każdą informację dobrze poprzeć danymi, statystykami, dobra byłaby ankieta czy cos :) a w czym masz problem?

Gość piszę prace
ale to nie praca licencjacka :):):) tylko na studium (BHP) i niestety nie mam się kogo spytać...Już opisałam wybór działalności, miejsce, pierwsze kroki przy załoożeniu i jeszcze podpunkt "plan, organizacja placy" nie wiem co tam napisać.

no to jest chyba najprostsze, musisz opisac plan swojej firmy (nie wiem co to jest) i jak sobie wyobrażasz jej organizacje, czyli ilu bedzie pracowników, za co odpowiedzialnych itp.

Gość piszę prace
aha dziękuję bardzo 🌻🌻🌻 To ma być salon fryzjerski, więc opiszę, że zatrudnię 3 fryzjerów w tym fryzjera - stylistę i mogę opisać w tym, że dla klientów będzie herbatka, ciastko, gazetka i jakie godziny otwarcia?

Gość beaaata
Prowadzenie sklepu to masakra jest.

i czym oni beda się zajmowac, możesz dać godziny pracy, i bardzo dobry pomysł z ciasteczkiem :) a i jakie urządzenia bedzie posiadać Twój zakład fryzjerski ;)

MOŻE KTOŚ ODPOWIE NA MOJEGO POSTA A NIE PROWADZI PRYWATNE ROZMOWY NIE NA TEMAT PODANY PRZEZE MNIE.

ja odpowiedziałam, ale nie uzyskałam od Ciebie odpowiedzi analyo.

Jak wspomniałam w temacie myślę o otworzeniu małego osiedlowego sklepiku z ciuszkami (0-3) i artykułami dziecięcymi takimi jak butelki, smoczki, śliniaczki itp. może ktoś mi powie jaką marże mogę narzucić i jakie mogą być zyski. Wiem jako mama 2 małych dzieci że takiego sklepu w okolicy nie ma a potrzeba jest duża bo rodzin z małymi dziećmi jest naprawdę dużo. Mam pomysł oparty potrzebą rynku, mam już lokal, staram się o dotacje z PUP ale brakuje mi pewnej wiedzy. Może podzielicie się wiedzą w tym temacie

Gość marża od 20 do 40%
to tak standardowo 🖐️

a na jakie mogę liczyć zyski mniej więcej? Wspomnę tylko że to niewielki osiedlowy sklepik ale dobrze wyposażony.