Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2222fffgh

Ile macie wzrostu i ile ważycie?

Polecane posty

Gość 2222fffgh

Jesteście zadowolone ze swojej wagi? Ja nie mogę swojej zaakceptować, mimo że wszyscy mówią mi że jestem wręcz chuda :( Ciągle chcę schudnąć :(

Gość piszę prace
170cm, 57kg. Też nie jestem w stanie zaakceptować swojej wagi, kiedyś ważyłam 48 kg i było idealnie. :(:(:(

Gość 2222fffgh
Kurczę, a przecież to jest dobra waga, musisz być szczupła :( My dziewczyny jesteśmy biedne, ta ciągła presja żeby wyglądać idealnie wpędza nas w bezpodstawne kompleksy...

Gość piszę prace
2222fffgh - jestem szczupła, nosze rozmiar 36, ale i tak źle się czuję w swoim ciele, jak ważyłam 48kg to czułam się super laską. A ty ile ważysz?

Gość 2222fffgh
Szczerze to nie wiem, ile teraz ważę, bo aż nie chcę sprawdzać :/ Myślę że ponad 60 kg przy 173 cm. Czuję dokładnie to co Ty - kiedyś ważyłam 49 kg i chociaż wiem, że wyglądałam jak szkielet, to czułam się atrakcyjniejsza.

Gość piszę prace
2222fffgh - o, to rozumiesz na pewno dokładnie co czuję. Kiedyś byłam chudą laseczką a teraz czuję się gruba i nieatrakcyjna. I nie mogę schudnąć. Max to schudnę do 53.5, nie obejrzę się nawet i znów te 57 :O:O:O:O

Gość 2222fffgh
piszę prace, ale naprawdę ważysz niedużo! na pewno jesteś zgrabna i szczupła. kurczę, jak ja bym chciała przestać myśleć o swojej wadze

Gość piszę prace
2222fffgh - ojej dziękiuję :) wiem, że nie jestem gruba, ale po prostu siię źle tak czuję ociężale. A znasz swoje wymiary? Ja nie mogę znaleźć centymetra, a chciałam się zmierzyć jak przeczytałam topik o typie figury

Gość iuytr7
158 47kg(13 tydz ciazy)

Gość amekkcia
163 cm waga 53-55 noszę rozmar 36 chciałabym miec większy biust tzn miseczka D a szczuplejsze nogi

ze swojej wagi jestem zadowolona, ale jeślic hodzi i inne rzeczy to oczywiście wiekszy biust by się przydał ;)

Gość 2222fffgh
nie chcę się mierzyć, bo się załamię :( mam nieproporcjonalną figurę.