Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra.K

Pomarańczowa sukenka, jak dopasować ubiór partnera...

Polecane posty

Witam Mam ogromną prośbę do Was dziewczyny. Mianowicie chodzi o pomoc przy dopasowaniu ubioru mojego partnera do mojej sukienki. Za 2 tygodnie mam studniówkę, z tej okazji kupiłam soczyście pomarańczową sukienkę z czarnym paskiem. Bardzo mi się podoba i jestem zadowolona, tylko mam problem z ubiorem partnera. Proszę Was o pomoc i rady co do koloru koszuli i krawatu(garnitur jest czarny), żebyśmy wizualnie do siebie pasowali Pozdrawiam PS kolorystycznie sukienka wygląda tak jak w linku, choć krój jest nieco inny http://media35.onsugar.com/files/2011/09/35/0/636/6360581/2ae55bbeb52e7950_gwynethpaltrow_0903.jpg

Gość ja mysle ze...
pomaranczowy kwiatek w butonierke i po problemi - koszula dowolna :)

Gość madagaskar_
mysle ze wystarczy pomaranczowy kwiatek lub chusteczka w butonierke i problem z glowy... koszula wtedy dowolna... nie experymentowalabym z kolorami koszul :)

Gość madagaskar_
mysle ze wystarczy pomaranczowy kwiatek lub chusteczka w butonierke i problem z glowy... koszula wtedy dowolna... nie bym experymentowala z kolorami koszul :)

Gość madagaskar_
mysle ze wystarczy pomaranczowy kwiatek lub chusteczka w butonierke i problem z glowy... koszula wtedy dowolna... nie bym experymentowala z kolorami koszul :)

Gość madagaskar_

Gość madagaskar_

Gość madagaskar_
ojc... widze ze przez te problemy z laczem niezle sie powielilam - przepraszam - jesli jest mozliwosc to prosze o usuniecie zbednych opinii :)