Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmeczonaiszczesliwaaaa

Połóg- co mi moze byc?

Polecane posty

Czesc dziewczyny! W sobote urodzilam! :-) teraz powoli dochodze do siebie ale dzisiaj jest cos nie tak. Rano mialam 37 stopni, teraz 37.3. Okropnie boli mnie glowa z przodu i po bokach juz nie moge wytrzymac ;-( czym to moze byc spowodowane? Zwykle oslabienie a moze jakis stan zapalny? Miala ktoras z Was takie objawy? A i urodzilam normalnie, bylam nacinana, krocze dosc boli ale polozna twierdzi ze rana sie ladnie goi. . .

Gość Zmeczonaiszczesliwaaa
Nikt nie mial podobnych objawów?

Gość adzia1982
jeśli masz gorączkę.pędem do ginekologa.ja miałam ...i mi się rana żle goiła po cc.dostałam antbiotyk.codziennie do szpitala musiałam chodzić na ściąganie ropy.........

Gość annai
pewnie osłabienie po porodzie. To ledwo klika dni.

Gość a miałąśśśś
a miałsą znieczulenie?? albo może to być zapalenie piersi odciągaj pokarm, przystawiaj dziecko. Bardzo często sie to pojawia. Ja też tak miałam myślałam że to grypa a okazało się że to był nawał pokarmu który zalegał i przez to gorączka.

Gość annai
37,3 to nie gorączka a stan podgorączkowy

Mysle, ze powinnas to skonsultowac z lekarzem. A jak piersi? karmisz? Nie masz przypadkiem poczatkow nawalu? Krwawienie pologowe w normie? No to moze byc wszystko, ale lepiej dmuchac na zimne i isc do lekarza.

czyli nie wyrośnie mi kosmaty ogonek?

Gość mama dwojeczki
Ani 37 ani 37, 3 to NIE jest zadna goraczka! To nie jest nawet stan podgoraczkowy, wiec sie nie przejmuj. Po prostu jestes zmeczona, dopiero urodzilas! Daj sobie troche czasu, a bedzie lepiej. Pamietaj, ze polog trwa 6 tygodni, a ty naprawde DOPIERO! urodzilas.

Zapalenie piersi to raczej nie jest bo sie pilnuje. Ale tez o tym pomyslalam. Dziecko ladnie ssie, regularnie a gdy czuje ze mam za duzo pokarmu to odciagam. Wiec mam caly czas piersi miekkie tak jak polozne mi kazaly pilnowac. A znieczulenie to mialam tylko podczas szycia. No wlasnie to goraczka jeszcze nie jest tylko stan podgoraczkowy. Nie wiem co robic. Najbardziej meczy mnie bol glowy, jest nie do wytrzymania, najbardziej boli po prawej stronie ;-(

Ten jeden wpis to podszyw . . . Dzięki dziewczyny za inf. Mam nadzieje ze to rzeczywiście przemeczenie. Jak bedzie rosła temp to pojade do lekarza . . . Jak dam rade zasnac przy tym bólu glowy ;-(

Gość mozaikakaka
nie wyszukujcie sie Bóg wie czego, głowa moze bolec z przemęczenia, z niewyspania.. człowiek nabiera calkiem innego trybu pracy :)) A 37 to raczej nie gorącza...

Gość mama dwojeczki
Musisz jak najwiecej odpoczywac i spac. Olej porzadki w domu i inne, a spij i odpoczywaj jak najwiecej. Ja mialam po drugim porodzie podobnie (czyli 12 tygodni temu, po pierwszym nie pamietam mimo, ze synek ma dopiero 2 lata :) ). I przeszlo mi jak zaczelam wiecej odpoczywac i ucinac sobie mala drzemke w ciagu dnia. Pamietaj, twoj organim jest jeszcze bardzo oslabiony i potrzebuje duuuzo czasu i odpoczynku, by dojsc do siebie.