Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszona Nowaa

Ile przytyłyście w ciąży?? Pytanie do Mam powyżej 13kg.

Polecane posty

Gość Wystraszona Nowaa

Ja zaczynam 7ms. a mam już na plusie 13kg.!!..:/ Boje się co będzie dalej-i staram sie nie jesc zbyt dużo..:/ A jak to było u Was? Czy wasz przyrost miał coś wspólnego z tym,że dziecko było większe i cięższy poród?

Ja przytylam w sumie 25, z czego 15 zostawilam od razu w szpitalu. Dziecko wcale nie bylo duze, ot zwykle 3,300, teraz 3 mce po porodzie zostalo mi co nieco, moze jakies 5-7 kg ale planuje to zgubic bo jednak najlepiej sie czulam z waga z przed ciazy :)

Gość deeemeter
17 termin mam za tydzień

ja przytylam 15 kg. w niespelna 3 tyg po porodzie chodzilam juz normalnie w swoich przedciazowych dzinsach. po pewnym czasie wazylam mniej niz przed ciaza. synek byl normalnej wagi 3.650. nie martw sie, najprawdopodobniej zrzucisz wszystko dosc szybko po porodzie, badz dobrej mysli :)

Gość magrog
W pierwszej ciąży przytyłam 13kg i zgubiłam to zawet nie wiem kiedy. W drugiej ciązy (rodziłam 11miesięcy temu) miałam zatrucie ciążowe i przytyłam ok 25kg - 5kg ciągle mi jeszcze zostało.

Gość bggg
Przez cala ciaze przytylam 7,5 kg. Dziecko wazylo 3200g

Gość nie przejmuj się autorko
problem to byś mogła mieć gdybyś miała widoki na przytycie 30-35 kg...

30 kg i po roku nie było nic bez diety karmiłam piersią , dzidzia 3650 i 56 cm

W pierwszej ciazy 29 kg synus mial 2950:) stracilam cala wage w 3 miesiace w drugiej ciazy 15 synus 3500 Ciagle 5 kg do zgubienia mimo ze od porodu minelo 10 miesiecy:(

Jak to czytam to nie mam się czym martwić chyba bo póki co u mnie jest 8 kg na plusie od początku ciąży. Byle maleństwo było zdrowe:)

Gość Miraculum5
Ja przytyłam około 25kg. W szpitalu spadło 7. Teraz po 6tygodniach do wagi sprzed ciąży brakuje mi ok.4-5kg. Ja miałam duże dzieciątko. Urodziło się z masą 4590:) W związku z tym nawet nie pozwolili mi próbować naturalnie, od razu cc.

Gość nestea.....
27 tc i z 12kg na plusie. duzo przytylam w I trymestrze bo chyba z 6 kg a teraz, o dziwo, mam duzo mniejszy apetyt i zamiast 2 wielkich kanapek w pracy starcza mi jedna plus owoce ;)

Gość barachołka
ja 17,5 kilo teraz zostało mi jakieś 8kilo a dziecko ważyło 3,400 ale przed zajściem w ciąże miałam niedowage ważyłam niespełna 50kilo

Gość lyjfoyu
17kg, zgubiłam w 2 mce; teraz wazę mniej niz prze dciażą

Gość mamuszka15151
Ja przytyłam 20 kg, dziecko ważyło 4,050 - z tego zostało mi 6 kg przy wypisaniu ze szpitala, które w ciągu roku straciłam.