Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

JAK POZBYC SIE DZIEWCZYNY MOJEGO MLODSZEGO BRATA!!!!

Polecane posty

Mój mlodszy brat ok 24 lat przyprowadzil ostatnio do mnie jakas lafirynde, wypindrzona, ani sie to nie umialo zachowac, ani nic, dzieci nie pobawila, zupelnie je ignorowala, mój brat uwielbia dzieciaki, bo jest chrzestnym mojej cory, ale ona normalnie taka paniusia, tylko sie rozsiadla i siedziala, nic nie zagadala, nie wiem skad on ja wytrzasnal. Musze mu ja jak najszybciej wybic z glowy, juz jedna mu wybilysmy razem z mama dlugo walczylysmy, ale sie udalo, a z wielkiej milosci zostaly tylko zdjecia i wspomnienia, a teraz nie dopuscimy, zeby to zaszlo tak daleko. Mama jeszcze nie wie o niej, ale jak musze jak najszybciej naswietlic sprawe i musimy sie jej pozbyc. Macie jakies skuteczne pomysly, zeby mu ja wybic z glowy?

Gość kobiecinacinacina
czy to jakaś głupia prowokacja?:\ Po co się wpie.....? Nie macie swojego życia? To jego sprawa z kim się zadaje, jak ma ochotę na dziewczynę o takim poziomie to może musi się dopiero sparzyć?;)

współczuję ci:( takie lalunie są najgorsze , ani do roboty ani do niczego. nie okazuj jej sympatii , z góry mów co ci nie pasuje , może się zniechęci o zostawi twojego brata.

hah rodzina mojego lubego też chciała mnie wycelować w kosmos, a bo nie jestem żydówką, bo jestem Polką, a oni są antypolscy, bo na niego złe moce sprowadzam i zapewne jestem z nim by tylko dostać obywatelstwo, Ok, ogólnie się ne lubimy, zresztą moi rodzice też go nie lubią. i sprostownanie odkąd i dokąd Fr jest w Uni moge tam mieszkać tak długo jak długo będe miałą na to ochote reasumumjac: nie rozdzilisz ich, ja tez kazda jedna dziewczyne brata, a wszcsesnij obecnA zone starszgo brata - chcialam wykopac na konic swiata

no pewnie po co się wpier..... w nie swoje sprawy on jest dorosły i wie co robi.Może poprostu Ci żal,że jest wymalowana i zadbana a ty nie bo dzieci tylko nianczysz i na nic czasu nie masz!!!!

on mial taka dziewczyne wczesniej, w sumie nie brzydka, dobrze sie uczyla, dostala sie na dobre studia, ale nie byla bogata, poza tym tak nas wnerwiala, ze postanowilysmy z matka zrobic wszystko, zeby to rozwalic i udalo sie po kilku latach, ale obrzydzalysmy ja kazdego dnia, byly awantury, powiedzialysmy jej wprost, ze jej nie akceptujemy w rodzinie, ze tomek nie dostanie nic, zadnej ziemi, spadku, jak sie zwieze z ta biedota, ona byla z miasta poza tym, a wole, zeby zwiazal sie z dziewczyna ze wsi, z hektarami, a nie jakas paniusia, ale w koncu sie rozstali, ona skonczyla, ze wzgledu na nas, tak powiedziala, ze dluzej tego nie wytrzyma, brat byl wkurzony, ale przeszlo mu to dla jego dobra. To zawsze bedzie moj maly, slodki braciszek, kocham go bardzo i chce dla niego jak najlepiej, mama tez :-D

Gość Roma..... ..
to musi byc prowokacja....nie wierze, ze istnieja tak bardzo przyglupawe osoby

hahahahhaahhahaha:D bo to nieżle :D teraz to nie wiem czy ty normalna aby jesteś:D

ale ta co przyszla, zamiast jakos zwawo zaraz albo sie z dzieciakami pobawic, albo ciasto przyniesc, to ta jakas niemrawa, zawsze lubil takie niemoty, nic sie nie odzywa, z dziecmi sie nie bawi, cicha, taka skromna,ale to na pewno cicha woda, juz ja znam takie.

Gość ale jesteś odmóżdżona:/:
"powiedzialysmy jej wprost, ze jej nie akceptujemy w rodzinie, ze tomek nie dostanie nic, zadnej ziemi, spadku, jak sie zwieze z ta biedota, ona byla z miasta poza tym, a wole, zeby zwiazal sie z dziewczyna ze wsi, z hektarami, a nie jakas paniusia,"

ona ma psi obowiazek przypodobac sie swojej bratowej i tesciowej, wiec postanowilam teraz, ze bede obrazona, bo nie chciala sie bawic z dziecmi, ba wrecz powiedziala, ze za dziecmi nie przepada i nie potrafi sie nimi zajmowac. I jak taka osoba ma byc dobra kandydatka na zone dla mojego brata? Zawsze doradzalysmy tomkowi co ma robic i egzekwowalysmy to z mama skutecznie, moze troche w tym manipulacji, ale dla jego dobra i on o tym wie. Nie moge dopuscic, zeby zmarnowala chlopakowi zycie i przepuscila nasz majatek rodzinny.

a ja wolalabym, zeby mój brat byl singlem, bo tak bedzie dla niego lepiej, ma zawod, gdzie nie jest wskazane miec rodzine, zawsze bedziemy z mama miec go dla siebie w rodzinie i poza tym majatek tez zostanie na mnie i na moje dzieci, bo wiadomo, kawalerowi sie nie przyda. Kocham brata nad zycie i chce dla niego jak najlepiej

tak tak juz ci wierzymy :) jestes uboga umyslowo skoro musisz wymyslac co rusz nowe tematy na forum. Zrob cos dla siebie, moze odkryj jakies hobby i wyjdziesz z tego slowo daje ;)

Gość uwiebiam sałatki
Hahaha. Ja nie znoszę narzeczonej mojego szwagra. Zresztą mój mąż też jej nie lubi. Tyle, że my się nie wtrącamy w ich związek. Po prostu za nią nie przepadamy. To taka solariówa z tipsami co ma kolor włosów inny co tydzień. Jak się nie odzywa to jeszcze idzie z nią wytrzymać. Ale jak otworzy buzię... :O Zaciąga taką wsią jakby w życiu poprawną polszczyzną nie mówiła. Ma 24 lat a dostaje spazmów na widok Pattisona a Saga Zmierzch to jej biblia. No i jeszcze za mąż za szwagra nie wyszła a szarogęsi się w rodzinie. W święta próbowała przeforsować, by Wigilia u teściów była na 16.00 (zawsze jest na 18.00) bo Ona zaplanowała sobie, że narzeczony spędzi Wigilie u niej a jej rodzice zaczynają kolację wigilijna o 18.00. Więc my mielibyśmy przesuwać swoja kolację, żeby Oni mogli swoja zacząć zgodnie z ich tradycją. :O

no wlasnie, ja nie pozwole sie tak gówniarze szarogesic, zeby jeszcze wigilie ustawiala, co ona ma do powiedzenia?

Gość do Beatki
Twoj brat moze kiedys miec dosc i wybierze co dla niego najlepsze a Tobie i mamusi da kopa w pizzde i bedziecie dwie prutwy siedzialy na tych swoich hektarach :DA to ze nie nianczyla Twoich bachorow to sie nie dziw kto dzis jak nie posiada sam dzieci lubi jak bachory na łeb mu wchodza

nie martw sie moj brat zawsze nas sluchal i sie nas radzil, a my chcemy jak najlepiej dla naszej rodziny i on o tym wie. Wiemy, jak wplynac na niego, ale nie chce zeby to trwalo az kilka lat, wiec chce zapobiec szybko