Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the the the the

największym szczęściem KAŻDEJ kobiety jest

Polecane posty

Gość the the the the
prokozielona jaka mentalna wiocha? to czysta wasza natura sama siebie oszukujesz i piszesz dyrdymały , bo każdy przystojniak z kasą by Cię zainteresował i zakręcił lekkie życie , lekkie obyczaje

Gość proekozielona
dziekuje za tepego przystojniaka, ktory sie wyslowic nie potrafi, bo tacy istnieja takze i kim dla ciebie niby jest ten niby przystojniak? facet ma byc ogarniety, pewny siebie, swojej wartosci i tyle i zrozum to, ze kobiety maja tez inne wartosci ale ciebie nie bede o tym przekonywac bo jestes mentalnym talibem

Gość kkjkjkj
Zadziwia mnie z jaką pewnością to piszesz. Przecież nie wiesz co myślą wszystkie kobiety,ba nie wiesz nawet co myśli jedna.Wmówiłeś sobie coś bez sensu. I teraz jesteś oszołomem do którego nic nie trafi. Niby po co kobiety miałyby okłamywać anonimowo w necie?? Ja raczej zauważyłam że materialistki w necie sie przyznają do tego i nawet są dumne. idealny partner idealne życie - heh zgoda ale tak to by chciał każdy prawie. Tylko ta idealnośc dla kazdego może znaczyć cośinnego bo oświecę Cię - ludzie są różni. Nijak nie można wszystkich wpakować do jednego schematu życie nie jest takie proste

Gość kkjkjkj
to przekonanie o naturze pewnie wziąłeś z książek a nie z życia :O nie wystarczy poczytać,trzeba poznać i to nie tylko lale z dyskoteki

Gość the the the the
prokozielona ty za to bardzo szybko stałą byś się nowoczesna lalą

Gość proekozielona
nie jestem nowoczesna lala, tylko kobieta ktora wie czego chce od zycia, od siebie i od partnera, poznaj zycie, ludzi, wiecej kobiet moze zmienisz zdanie i dorosnij bo nie daje ci wiecej niz 25 lat

Gość the the the the
kkjkjkj to co wy myślicie jest pewne i jasne wasze skłonności są takie same bez wyjątku

Gość the the the the
proekozielona na razie piszesz same bzdury i kręcisz , bo dobrze wiesz co chcesz serio

Gość kkjkjkj
żal mi Cie :O:O ide bo z takimi rozmawiać to sie nie da.Mają swoje racje a że błędne to już trudno,nie mój problem w końcu..może kiedyś dojrzeją i zobaczą że świat nie jest czarno biały a konkretnie kobiety nie sątylko czarne

Gość kkjkjkj
albo dobrze - powiedz mi o czym myśle przed zaśnięciem :D jak zgadniesz choć odrobine to postawie Ci piwo :classic_cool:

Gość proekozielona
nie krece a bzdury piszesz TY ale jak juz wspominalam, jestes intelektualnie ograniczony i jestes tez gowniarzem facet ma byc ogarniety, uczciwy i odpowiedzialny ale Ty nigdy tego nie zrozumiesz

Gość the the the the
kkjkjkj myślisz o facecie jak zawsze

Gość the the the the
proekozielona wiadomo ze dorosły facet wyrywa takie jak Ty i mysli o milosci

Gość kkjkjkj
pudło :classic_cool: nie zawsze :D ale napisz wróżbito coś więcej ...o jakim facecie..:P to bardzo istotny szczegół

Gość the the the the
kkjkjkj pudło , ale napisz o jakim?

Gość proekozielona
uwierz, sa mezczyzni ktorzy pragna milosci, blikosci sexu tez, owszem, kobiety tez go pragna, te w wieku np. 30 l. w wiekszsci pragna sexu bez falszywej pruderii, wiedza ze jest to piekne dopelnienie uczucia, mozna spelniac swoje fantazje i obradowywac sie rozkosza ale jak juz wspomnialam Ty tego nie zrozumiesz

Gość kkjkjkj
to Ty mi miałeś napisać ;) przecież wiesz co myślą kobiety :D a że wszystkie przecież są takie same i myślą o tym samym to przypomnij sobie czy kiedyś jakas koleżanka Ci nie opowiadała ...

moim najwiekszym szczesciem jest moj kochany facet! jest opiekunczy, zaradny, slodki a przede wszystkim madry. nigdy sie z nim nie nudze a gdy tylko jestem chwile daleko od niego, od razu tesknie.. chce go przytulic i popatrzec w jego slodka buzka i te jego minki przeswietne ktore wyrazaja wiecej niz tysiac slow. jest spelnieniem moich marzen, mam nadzieje ze jak najdluzej! zyczylabym kazdej takiego skarbu a uwazam ze naprawde ciezko jest taki znalesc szczegolnie w dzisiejszych czasach.. Kocham Cie Krzysiu! ;*