Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdziewczynax

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość xdziewczynax

Witam ! 26 listopada kochałam się z moim chłopakiem ( 21 skończył mi sie okres ), najpierw z prezerwatywą, póżniej bez ale dosłownie jedno wejscie, kilka sekund. Dodam ze okres mam nieregularny dlatego do pewnego czasu sie tym nie przejmowalam, niedawno spóżnił mi sie ponad miesiac, teraz podobna sytuacja. Powinnam miala miec 14.12, jednak sie nie pojawil do teraz, wczoraj zaczely mnie bolec piersi i brzuch jakby przed zblizajacym sie okresem, wczesniej zadnych objawow ciazy, zadnej podwyzszonej temp. Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy, czy moge byc w ciazy ? prosze o odpowiedz. Dodam ze kiedys prawie wmowilam sobie ciaze.

Gość annai
a test robiłaś?

Gość Dr House .
Bez przesady w ciąże nie jest tak łatwo zajść. Moim zdaniem prawdopodobieństwo jest niewielkie

Gość xdziewczynax
testu jeszcze nie robiłam, tak jak wspomniałam, do wczoraj się tym nie przejmowałam, teraz zaczynam sobie wmawiac te wszystkie objawy.... brzuch wzdęty mam jak przed okresem. Szczerze mowiac naczytalam sie roznych bzdur na forach i zaczelam watpic sama ;/. Chociaz swiadomosc ze w ciaze tak latwo zajsc nie mozna nadal pozostaje

Gość annai
jeśli od 14.12 czekasz na okres to rób test i niezależnie od wyniku idź do gina bo opóżnienie jest spore.

Gość xdziewczynax
Kilka takich opoznien sporych sie u mnie pojawialo. Dodam jeszcze ze po stosunku z chlopakiem kilka razy pojawila mi sie krew na bieliznie, czy to moze byc nadzerka ktora powoduje opoznienie ? Juz sama nie wiem co mam myslec, przyczyn moze byc wiele.

Gość a mozeeeeeeee
dziewczyno zrób test bo nie potrzebnie sama się nakręcasz....

Gość annai
nadżerka nie wpływa na cykl. Tak czy inaczej warto sprawdzic co sie dzieje z cyklem.

Test koniecznie. Okres może się spóźniać naprawdę z wielu powodów. A do tej pory miałaś regularny? Może to krwawienie to też okres?

Gość xdziewczynax
wtedy mialam krwawienie tylko i wylacznie po stosunku ;/ Dzisiaj zauwazylam brazowa plame na bieliznie ale mysle ze to zwiastuje zblizajacy sie okres ;) do tego wzdety brzuch i bolace piersi

Gość xdziewczynax
a i zawsze mialam nieregularny od kiedy pamietam, wiec dziwne jest to ze jeszcze mi sie nieuregulowal a mam 19 lat ..

Gość xdziewczynax
to widac sama nie jestem ;) dzisiaj plamienie lekkie, czekamy na okres ;/