Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe co powiecie

Co dyskfalifikuje kobietę - Pytanie do facetów 30+

Polecane posty

Gość do HMS..RDS...Petard
dziunia z tapetą do HMS..RDS...Petard - Ty może nie, ale ile kobiet takich mężczyzn sobie bierze? gdy się razem zamieszka z reguły od razu wypływa na wierzch prawda o facecie, czy jest śmierdzielem lezącym na kanapie przed tv chlejącym piwsko a z kobiety chce zrobić kopciucha czy jest kimś bardziej wartościowym Wiesz, ja uważam , ze takie rzeczy wypływają DUUUZO wczesniej. I wcale nie trzeba dojśc do etapu mieszkania razem, żeby wiedziec , ze ten miły facio, wcale ciekawy jest i miast interesującego mężczyzny na jakiego się kreuje wychodzi taki nieporadny misiek , spedzający wolny czas z puszką piwa w tłustawej łapie:D ile kobiet się na to godzi bo wygodnie? bo juz nie muszą szukać, bo mają faceta, bo się znają, bo to bo tamto cała masa gdyby każda baba była taka jak pisze, gdyby niedbający o siebie faceci mieli faktycznie ogromne trudności ze znalezieniem jakiejś takiej ,,w miarę'' partnerki to po ulicach chodzili by sami pachnący wysportowani. A jednak widzimy więcej brzuchatych, nieogolonych, obleśnie ubranych a zadbanego i jednocześnie ciekawego jest trudniej spotkać No tu masz racje niestety... Myslę ze po częsci to wynika własnie z tego , ze nikt inny się nie trafił,wiec biorę to co jest, ale i z tego , ze w pewnym momencie ludzie odpuszczają:(

Gość HMS..RDS...Petard
Nie jestem żonaty, bo nie chcę mieć żony. Papier mi do szczęścia nie jest potrzebny, ale to już jest insza inszość.

Gość laska niebieska
HMS-to zdaje się że jako jeden z nielicznych szczęściarzy w tym kraju możesz stawiać takie wymagania swojej partnerce ponieważ dysponujesz taką masą wolnego czasu że faktycznie nie potrzebujesz żadnej pomocy w organizowaniu swojego czasu.Tylko po co Tobie w takich warunkach partnerka,mało która kobieta zgodzi się na związek dożywotnio bezdzietny,a jak pojawia się dzieci to juz panem swojego czasu nigdy nie będziesz i wtedy w Twoim życiu zagości CHAOS;))))

Gość Baba z beczki
A wiecie, ze Wy tu sobie gdybacie, teoretyzujecie, a w praktyce... jest inaczej. Mialam taki okres w zyciu, ze probowalam poznac facetow na portalach randkowych. Gadalam sobie z nimi, gadalam, niemal kazdy z nich mowil, ze dziewczyne to on by chcial piekna, z duzym cycem, szczupla. No i mlodsza najlepiej co najmniej o lat 5. A ja ani bardzo mloda, ani szczupla, a i cyc mikry. Ale jakos tak gadu gadu i kilku panow mi wyznalo, ze ja fajna jestem i dla mnie by zrobili wyjatek :D

Gość HMS..RDS...Petard
A co to? Facet nie może się piwa napić przed telewizorem? Wyjść ze znajomymi i robić co mu się podoba? Ja jestem za pełną wolnością. Kazdy robi to co lubi

HMS..RDS...Petard-- domyślałem się tego,że jesteś w partnerstwie.Tylko powiedz sam jaka cechu.je Cie odpowiedzialność za kochana osobę jak nie jesteś formalnie żonatym.Przecież w kazdej chwili możesz powiedzieć pas ,nie chę Cie i idziesz w swoja strone.I tutaj jest ten hak na kobiete.Przecież Ona planuje dalsze życie a Ty wygodnie sobie je spędzasz.Bedzie sie obawiać tego co w/w.

HMS..RDS...Petard A co to? Facet nie może się piwa napić przed telewizorem? Wyjść ze znajomymi i robić co mu się podoba? Ja jestem za pełną wolnością. Kazdy robi to co lubi Ty to widzę , że masz problem z rozumieniem praostych przekazów. Nie napisałam,ze nie może. Ale że jeżeli jego jedyną rozrywką jest własnie taka forma "aktywnosci" to słabo i ja sie na to nie piszę. A co do wolnosci.... decydujac sie na związek dobrowolnie z częsci tej wolnosci rezygnujesz. Nie wiem tylko czy to zrozumiałes:P?

Gość HMS..RDS...Petard
To że jestem nizaobrączkowany wcale nie zwalnia mnie od braku odpowiedzialności. Zapewniam cię że jest mnóstwo kobiet myślących podobnie. Kobiet dla których papier się nie liczy.

Gość albo ktos odpowiada albo nie
większośc kobiet woli u swoich facetów rozrywkę przed telewizorem niż gdy wychodzą powiedzmy z kolegami :D

Gość HMS..RDS...Petard
"decydujac sie na związek dobrowolnie z częsci tej wolnosci rezygnujesz" rozwiń myśl.

albo ktos odpowiada albo nie większośc kobiet woli u swoich facetów rozrywkę przed telewizorem niż gdy wychodzą powiedzmy z kolegami no tak, większosc ma dwie rozrywki :albo libacje z koleżkami albo uprawianie sportu przed tv:D

Gość laska niebieska
HMS,Ty po prostu potrzebujesz ładnej,zadbanej kobiety robiącej karierę zawodową,mieszkającej w swoim mieszkaniu lub domu i pewnie niezbyt narzucającej się.Takich spotkań na zasadzie jak nam pasuje i jak mamy ochotę.To bardzo fajna sprawa i bardzo wygodna ale całego życia tak nie da się spędzić.

HMS..RDS...Petard-- kto będzie zajmował się latoroślami jak przyujdą na świat.Przecież mi nie powiesz ,ze partnerka nie chce mieć dzieci w ciagu 10 lat najbliższych.

Gość Tak naprawde to niektore
kobiety nie chca wychodzic za maz ani miec dzieci

Gość laska niebieska
do-DO HMS-ja znam jeszcze wielu takich co uwielbiają spędzać czas z samochodem swoim lub kolegi,obojętnie-tacy też są niesamowicie irytujący zwłaszcza że nie mają zwykle czasu i ochoty na nic innego;)))

Cóż, chyba nie mam szans na faceta po tym co tu przeczytałam.... Chyba muszę się trzymać z tym z kim jestem teraz mimo tego że nie jestem do końca szczęśliwa, bo przynajmniej mnie chce :( Przegrywam życie na własnych oczach :(

Gość HMS..RDS...Petard
Masz prawo widzieć to w ten sposób. Każy, zapewniam cię każdy człowiek znajdzie osobę która w pełni akceptuje filozofię życiową swojego partnera. Na tym to polega. Jeden lubi papierki, inny ich nie lubi. Są tacy i owacy- a czy gorsi? Na pewno inni.

HMS..RDS...Petard "decydujac sie na związek dobrowolnie z częsci tej wolnosci rezygnujesz" rozwiń myśl. Nie wiem za bardzo co tu rozwijac, bo jest to oczywiste..ale ok. Więc, jeżeli jesteś w ZWIAZKU ( a nie relacji opierającej sie np. na tym, ze pani dochodzi na seks :P) to tworzycie pewną całośc, a ta druga osoba jest częscią Twojego życia. w zwiazku z czym np. wszelkie decyzje jakie podejmujesz muszą uwzględniac tę drugą osobę, jej potrzeby , uczucia , plany itd. A to jest juz ograniczenie. laska niebieska do-DO HMS-ja znam jeszcze wielu takich co uwielbiają spędzać czas z samochodem swoim lub kolegi,obojętnie-tacy też są niesamowicie irytujący zwłaszcza że nie mają zwykle czasu i ochoty na nic innego aaa, no tak. Ale wierz mi, pasjonaci samochodów 100 razy lepsi niż miski przed tv

Gość .lempo;3mol
spoko ja mam 68 kg :D powinnam uczciwie skoczyc z mostu zeby nie psuc estetyki heh

no tak, większosc ma dwie rozrywki :albo libacje z koleżkami albo uprawianie sportu przed tv - no taka smutna rzeczywistość ale jednak rzeczywistość. tylko na forum każdy ma super pasje - interesuje się teoria chaosu, rano pływa, wieczorem ogląda przez teleskop gwiazdy itd. gdyby tak było to to forum byłoby puste. wiekszość ludzi spędza wolny czas przed telewizorem i komputerem lub ze znajomymi z tych 3 rzeczy kobiety u swoich facetów preferują telewizję :D

Gość Panikarolina
Ja mam 75kg, faceta i nie zamierzam skakac z mostu. Faceta poznalam, gdy wazylam 82 (164cm). Podobno ujela go moja osobowosc :)

wiekszość ludzi spędza wolny czas przed telewizorem i komputerem lub ze znajomymi z tych 3 rzeczy kobiety u swoich facetów preferują telewizję ja to naprawdę jestem szczęsciara, mając takiego chłopa jakiego mam:D

Gość niech zgadnę
Podobno ujela go moja osobowosc - byłaś jego pierwszą dziewczyną :D ?

Gość Panikarolina
Nie :)

ja to naprawdę jestem szczęsciara, mając takiego chłopa jakiego mam - widzisz dzięki nam go wreszcie doceniłaś :D

Gość HMS..RDS...Petard
Stary. Możemy robić stojaki na fajki z opakowań po pomarańczach. Kto zabroni? Co zaś się tyczy tych całych ograniczeń. Generalizując -Masz rację koleżanko, tylko nie wzięłas pod uwagę że ludzie dobierają się czasami na zasadzie podobieństw. Razem można robić dosłownie wszystko, nie ograniczając się wzajemnie

musze chyba częsciej tutaj zaglądac :D:D

Gość niech zgadnę
Poprzednia ważyła 100kg ? Była bardzo brzydka ? Miał ją 20 lat temu ? Najpierw się patrzy na wygląd dopiero później poznaje się osobowość. Jeśli ważysz 80kg to do drugiego etapu nie przechodzisz i nie wygrywasz głównej nagrody :D

nie zapomnij go teraz bardziej doceniać skoro już wiesz jaką jesteś szczęściarą :D jutro pyszny obiad, kapcie i zgrzewka browara gdyby akurat chciał telewizję pooglądać jak w kiepskich :D