Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bruuk logan

jaki strój kąpielowy dla kobiety z dużym biustem???

Polecane posty

Gość Bruuk logan

Jestem normalnej budowy spodnie noszę 36-38, ważę 59 kg przy wzroście 171cm... jednak mam spore piersi... 75D-E ... które po ciąży i karmieniu nie są już tak jędrne.... chciałabym zacząć chodzić na basen ale mam problem z wyborem stroju... jestem zmuszona zamowic go przez allegro... ponieważ nie ma u mnie w mieśćie żadnego sklepu w którym dostałabym strój kąpielowy o tej porze roku... strój chcę żeby był jednoczęściowy... o czym powinnam jeszcze pamiętać wybierając go??? A może jakieś konkretne propozycje??

miałem zaproponować to samo, ale bez foty piersi raczejk nie da się "dobrze" odpowiedzieć, możesz skorzystać z usłóg brafiterki, taki nowy zawód, chwilowo zdominowany przez kobiety, ale pewnie faceci też się tam wgryzą :D

Gość Bruuk logan
więc jaki powinien być ten strój??

Gość maturks4
Jednoczęściowy, jednokolorowy. W bon prixie są stroje z dodatkowym zapięciem jak w staniku

Gość The One That Got Away
To pokaż te tzytzki to coś dobierzem.

ja kupiłam dobrze podtrzymujący przez neta, ale właśnie chyba nie było to allegro :P już nie pamiętam. naszukałam się dość długo... :/ mój strój ma górę z gumką, która podtrzymuje dzięki czemu piersi nie ''zsuną'' się w dół i nie rozpłaszczą na całą klatę :D są też opcje z wbudowanym stanikiem, np. z panache jak znajdę, prześlę link

Gość Killeruś180818
Skandujeme! Po ka tzy tze!:-P

Gość Bruuk logan
nic nie będę pokazywać bardzo dziekuje za linka i podpowiedz ... bede takich wlasnie szukac...

Gość Bruuk logan
up