Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diva xl

niemogę schudnąć po ciąży

Polecane posty

Gość diva xl

mineło już 9 mies. od urodzenia,przytyłam w ciązy 32kg!!! po porodzie w 8 tyg. straciłam 10 a potem to już waga nawet niedrgneła tragedia. tydzień temu przestałam karmić chciałabym w końcu sie pozbyć tej nadwagi zupełnie niewiem jak mam się za to zabrać zawsze byłam pulchna diedy pomagały na krótko ale teraz to mam już dość waże 102kg. i patrzeć na siebie nie moge

Gość diva xl
prosze doradzcie mi coś,sama sobie nie poradze może znajdzie sie jakaś mamusia która miała podobny problem

Gość diva xl
tylko że ja mieszkam w takiej wiosce że ani siłowni ani basenu ani dietetyka a poza tym ma dziecko i niemam czasu zeby jezdzić

Gość to jak ty chcesz schudnac
nie ruszajac sie,kup sobie jakis sprzet do domu,duzo osob nie ma czadu wychodzic,ale dla chcacego nic trudnego, mozesz biegac,kup sobie orbitreka albo steper jak nie masz kasy to skakanke, albo zrob sobie taki podest i mozesz wchodzic na niego i schodzic,albo kupic step za 70 zl na allegro step nie steper. albo cwicz jakies cwiczenia w domu

Ja jak urodzilam to sadzalam mala w bujaczku i cwiczylam. Mialam cwiczenia na wii, ale wystarczy przeciez plyta z cwiczeniami. Codziennie rano, polecam!

Gość AptekawBiedronce
ja mam dziecko 5 miesiecy. juz 2 tyg po cc zaczelam jezdzic na row stacjon. godzine dziennie jak maly spał +dietaaaa schudlam juz z 80 na 68. daze do 60 narazie. teraz wymyslilam zebede biegac.Razem z mezem;) w niedziele gdy ma wolne:P zawsze to dodatkowy ruch. aha i czasami wskakuje na orbitrek tak na 20-30 min, co kilka dni.

Gość luka 10
moje dziecko skończyło właśnie 6 miesięcy, ja mam ciągle 6 kg na plusie, może nie jest to dużo ale wolałabym żeby ich nie było Będąc w ciąży byłam na diecie (miałam cukrzycę ciążową), bardzo skuteczna, teraz też chętnie bym ją zastosowała ale jakoś nie mogę się zebrać, Jak przestanę karmić to wtedy na pewno zacznę

Gość kurczaczek 26
można sobie pogadać o siłowni też jestem z małej wiochy, w ciąży przytyłam 29kg.i też z początku szybko zeszło 15kg,ale reszta długo była moją zmorą,jak się mieszka w większym mieście to biegacze nikogo nie dziwią,ale u mnie byłabym wybrykiem od normy. Znalazłam jednak swój sposób,nie biegałam tylko baaardzo duzo spacerowałam z moim dzidziusiem,później kupiłam rower i codziennie gnalam 10km.i jest efekt,wróciłam do dawnej wagi i nawet specjalnie nie pilnowałam tego co jadłam

Gość kurczaczek 26
o moja droga,ja żarłam i żarłam i byłam głodna co pół godziny uwierz że można ale można też to zżucić,ja najzwyczajniej w świecie sobie niczego nie odmawiałam