Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volvoooooooooooooo

Kosmetyki - szczególnie kremy - czy drogie naprawdę lepsze????

Polecane posty

Gość bo poczta polska nie jest
NIVEA, OLAY,,LIRENE, YVES ROCHER, LOREAL itd. sorry ale jak dla ciebie to sa dobre kosmetyki to ... porazka :O nivea jeszcze ujdzie, yves rocher od biedy nie jest zly ale lirene, loreal, olay to jest sama chemia, i to taka totalna chemia

Gość ten link nie działa
no i też warto zaznaczyć, ze przy polskich zarobkach mało kogo stać na krem za 300 zł ( jak ktoś zarabia 1500 to takiego majątku nie wyda na głupi krem). ale to tak na marginesie of kors :p

Gość volvoooooooooooooo
Link dziala, tylko skopiuj go, wklej i usun spacje.

Gość ten link nie działa
wiesz, no wiadomo ze to nie jest nie wiadomo co, ale moim zdaniem nie sa złe. każdej cerze służy co innego, mi też z tych które wymieniłam nie wszystko pasi, ale z szerokiej oferty danej firmy można często wyłuskać jakieś perełki

Jak płaci się za krem powyżej 60 zł, to płaci się za markę i za opakowanie, składniki praktycznie żadnego kremu nie przewyższają kwoty kilkudziesięciu złotych :) Patrząc na skład Diorów a na skład Ziaja to można znaleźć praktycznie to samo. Mnie większość kupnych kremów uczula - zaraz po posmarowaniu się robię czerwona, dotąd nie odkryłam co to za składnik :o Jedynym kremem którego bez obaw używam i który ze szczerego serca polecam to bb cream missha perfect cover :) U nas do kupienia tylko w necie (na allegro raz droższe niż na ebay :o), ale waaaaaarto. Robi na twarzy fotoszopa :D I jak rzadko wychodziłam z domu bez podkładu czy pudru tak po tym kremie się nie wstydzę twarzy ;) To coś w stylu kremu tonującego, który się wtapia w skórę :)

Gość bo poczta polska nie jest
"Mnie większość kupnych kremów uczula - zaraz po posmarowaniu się robię czerwona, dotąd nie odkryłam co to za składnik" ja odkryłam że na pewno szkodzą mi glikole i isopropyl palmitate, mineralne oleje w kremach zapychają. co jeszcze to nie wiem dokładnie

Gość dżelinka
ja do czego moge staram się uzywać tanich kosmetyków naturalnych Alterry. A ja do twarzy to tylko apteczne iwostin albo svr.